Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Preporuka za filmove
Ima tko neku svjezu preporuku za neki horror... bas mi se gleda. Preferiram japanske i europske ali moze i americki ako je stvarno dobar 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Pogledo... nije remek djelo ali je skroz zanimljiva 8/10Suko je napisao/la:Evo jedna preporuka za seriju.
Flash forward.
Veliki hit trenutno u zemljama koje imaju normalnu televiziju.
Upravo sam poceo gledati jednu koja puuuno obecaje...
Breaking Bad
http://www.imdb.com/title/tt0903747/
http://www.youtube.com/watch?v=erZqsV5UJpM
Walter White je srednjovječni profesor kemije koji jednog dana doznaje da boluje od neizlječivog raka pluća, a prognoze nisu sjajne. Uz sve to, ima hendikepirano dijete i trudnu ženu. Prije nego umre, odlučuje da će se pobrinuti za svoju obitelj pa u podrumu stvori laboratorij za proizvodnju droge. Seriju je stvorio Vince Gilligan koji je radio i na „Dosjeima X“, omiljenoj seriji svih zaljubljenika u mistično i natprirodno. Mnogi kritičari pohvalili su odličnu glumu, a serija je općenito dobro prihvaćena i spada među favorite svih fanova pomaknutog humora.
serija je cudna, mozda nije ni slicna niti jednoj poznatoj do sada. Morbidna je na neki zivotan nacin.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Tenk ju!
Budem stavio da se skida.
Nije valjda da si cijelu sezonu Flash Forwarda pogedao?
Budem stavio da se skida.
Nije valjda da si cijelu sezonu Flash Forwarda pogedao?
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Breaking Bad je odlična!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Oces da ti ispricam krajSuko je napisao/la: Nije valjda da si cijelu sezonu Flash Forwarda pogedao?
-
Lutherus
zole jesi pogledal book of blood?osrednji je hororac,dobar za ubiti nekih sat i 45 minuta.
1) Registriraj se na Filmasterzole052 je napisao/la:Ima tko neku svjezu preporuku za neki horror... bas mi se gleda. Preferiram japanske i europske ali moze i americki ako je stvarno dobar :)
2) Rejtaj masu filmova (horrora?)
3) ????
4) Profit!
:)
Kad smo već kod serija, mnogo mi se svidio Bored to Death.
Zadnje pogledano:
The Wrestler, A Serious Man. Ne preporučujem (7/10).
-
Lutherus
par dobrih filmića steampunk tematike
The Adventures of Baron Munchause
Atlantis: The Lost Empire
League of Extraodinary Gentlemen
The Mysterious Geographical Explorations of Jasper Morello
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
City of Ember
The Adventures of Baron Munchause
Atlantis: The Lost Empire
League of Extraodinary Gentlemen
The Mysterious Geographical Explorations of Jasper Morello
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
City of Ember
Uf... meni skroz los film, zali vremenaodin je napisao/la:zole jesi pogledal book of blood?osrednji je hororac,dobar za ubiti nekih sat i 45 minuta.
Inace moja nova preporuka Three... Extremes
http://www.imdb.com/title/tt0420251/
Tri kratka filma ok 40-tak minuta, svaki od drugog redatelja... jedan japanski, jedan korejski i jedan kineski... jedan strasan, jedan gadan i jedna zajebancija sa smusenim krajem (nisam skuzio kraj tog korejskog pa ako netko slucajno pogleda i skuzi neka mi objasni
Mnogo dobar, dostupan na Youtubeu (bar bio).odin je napisao/la: The Mysterious Geographical Explorations of Jasper Morello