openSUSE 12.3 wireless problem

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

formax
Spol: m

Re: openSUSE 12.3 wireless problem

Post Postao/la formax »

Pozz.svima..
Dugo pratim ovaj cjenjeni portal i tek sad sam se odlučio regati i javiti sa svojim problemom.
Duo vremena sam koristio Ubuntu i Mint i htio sam svoje Linux iskustvo unaprijediti sa nečim novim pa sam odabrao openSUSE 12.3.
Sama instalacija je prošla bez problema,samo kao i autor ove teme nikako upogoniti wirless (d-link)
Kod mint-a i ubuntu-a sa ovim nisam imao nikakvih problema wireless je radio kao singerica!!. :wtf

Ako nema pomoći i ja bih zamolio preporuku za neku drugu dobru KDE distribuciju!!
sumski
Moderator
Spol: M

Post Postao/la sumski »

Koji je model sticka?
I di točno zapne?
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Restart? Networking ne radi do prvog restarta....

Sent from my Transformer using Tapatalk 2
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
formax

Post Postao/la formax »

Hvala svima na pomoći!!
Nekako sam uspio riješiti problem sa wirelessom.
Međutim nakon dva-tri dana rada na Opensusu 12.3,moram priznati,bar moje osobno mišljenje da je dosta bugoviti i masu toga mi ne šljaka kako bi trebalo!! :(
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

npr.?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
SuSe

Post Postao/la SuSe »

formax je napisao/la:dosta bugoviti i masu toga mi ne šljaka kako bi trebalo!! :(
:hmm
formax

Post Postao/la formax »

Možda sam upotrijebio nespretne riječi,ali ono što me je posebno zasmetalo,osim zajebancije sa wirelessom jeste što nisam mogao naći određeni softwer (npr VLC) u defaltnom repozitoriju!!
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

formax je napisao/la:Možda sam upotrijebio nespretne riječi,ali ono što me je posebno zasmetalo,osim zajebancije sa wirelessom jeste što nisam mogao naći određeni softwer (npr VLC) u defaltnom repozitoriju!!
to nije bug. i nije "masu toga mi ne šljaka" :D
Ima openSUSE svojih "posebnosti" ( pface )i kad se na njih navikneš onda ide bez problema...
formax

Post Postao/la formax »

stefan je napisao/la:
formax je napisao/la:Možda sam upotrijebio nespretne riječi,ali ono što me je posebno zasmetalo,osim zajebancije sa wirelessom jeste što nisam mogao naći određeni softwer (npr VLC) u defaltnom repozitoriju!!
to nije bug. i nije "masu toga mi ne šljaka" :D
Ima openSUSE svojih "posebnosti" ( pface )i kad se na njih navikneš onda ide bez problema...
Naravno!!
Međutim sa defaultnim playerom nisam mogao otvoriti mp4 video file.. :(
Onda prilikom instaliranja određenog softvera nudi mi poruku za instalaciju masu paketa sad se ne sjećam koje veličine,al bogme blizu 1 GB je bilo.. :drool
SuSe

Post Postao/la SuSe »

Koristi i pretražuj po: http://software.opensuse.org/search?utf ... USE%3A12.3

Samo mislim da je pohvalno uraditi i sljedeće:
http://forums.opensuse.org/english/get- ... ost2180319

Sretno korištenje! :)

EDIT:
Ako ne znaš imaš i ovo http://opensuse-guide.org/index.php, tu je i prikazano oko uređivanja repozitorija i ostalih stvari...
Zadnja izmjena: SuSe, dana/u 13 lip 2013, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori