[RIJEŠENO] problem sa SD karticom
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: problem sa SD karticom
zato što imaš problema s njom. budi pametan i kopiraj sve na disk, za nedaj Bože slučaj
ma sve ok zasad a ako i blisne do kraja ništa važno na njoj,bude završili u kanti za smeće i nova došla,samo me zanima da je kupim na e-bay novu,imam ovu karticu:Kingston
lock
micro
SD
ADAPTER
4GB
tak piše na njoj i zanima me jel kad je kupujem dovoljno da samo naglasim micro SD,ova je uža a vidim da ima i širih
lock
micro
SD
ADAPTER
4GB
tak piše na njoj i zanima me jel kad je kupujem dovoljno da samo naglasim micro SD,ova je uža a vidim da ima i širih
microsd kartice od 8 gb koštaju tipa 100 kn, nema smisla to kupovati preko ebaya.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
@dajac .. pročitavši sve napisano, mislim da ipak znam koji je bio problem 
.. kod stavljanja SD kartice u uređaj si ili namjeno ili nenamjerno prebacio onaj mali prekidač sa "unlock" na "lock" i sam sebi zaključao karticu za zapisivanje podataka .. kod zadnjeg vađenja i petljanja po njoj si je ponovno otključao (stavio polugu na "unlock") i sad radi.
Kaj se tiče kupovanja nove format "micro SD" je standard i sve micro SD kartice su istih dimenzija iako zapravo većina dolazi s adapterom za puni format SD kartice tako da se time nemoj zamarati ..
.. kod stavljanja SD kartice u uređaj si ili namjeno ili nenamjerno prebacio onaj mali prekidač sa "unlock" na "lock" i sam sebi zaključao karticu za zapisivanje podataka .. kod zadnjeg vađenja i petljanja po njoj si je ponovno otključao (stavio polugu na "unlock") i sad radi.
Kaj se tiče kupovanja nove format "micro SD" je standard i sve micro SD kartice su istih dimenzija iako zapravo većina dolazi s adapterom za puni format SD kartice tako da se time nemoj zamarati ..
bertoni,neznam na koju foru je kod stavljanja mogu zaključati tj.otključatisad mi radi samo kad je stavljam tijesno(tj.kad je baterija na mobitelu pa malo teže je ubacim i ok je ali kad prije baterije ubacim nju onda ne,ali evo sad kad radi ima opet samo phone storage ali ne i sd,ima još i kad sad ugasim mobitel i ponovo upalim opet neradi,jbg.stvarno neznam u čemu je problem a da je riknula nebi nikako radila a ne malo da radi pa da neradi
Desno je adapter (a tako izgleda i full SD memorija), lijevo je mikro SD memorija .. na adapteru vidiš s lijeve strane polugicu kojom zaključavaš karticu tako da se na nju može samo pisati ili ako je otključana ..

.. pa su moje misli išle u smjeru da si kod vađenja/vračanja kartice, nekako je slučajno mehanički otključao/zaključao .. ako nisi, onda kupi novu karticu i odmah je isprobaj u dućanu da li radi ili ne .. ili odi na stranicu proizvođača mobitela i pogledaj popis podržanih micro SD kartica (valjda ga imaju)

.. pa su moje misli išle u smjeru da si kod vađenja/vračanja kartice, nekako je slučajno mehanički otključao/zaključao .. ako nisi, onda kupi novu karticu i odmah je isprobaj u dućanu da li radi ili ne .. ili odi na stranicu proizvođača mobitela i pogledaj popis podržanih micro SD kartica (valjda ga imaju)
hehehehehe,mog mobitela nema nigdje,za njega ama baš ništa a kupio ga nedavno,ima samo stranica kao zastupnik za hrvatsku ali ništa za njega
http://www.goclever.com/hr/hr/goclever_fone_500
http://www.goclever.com/hr/hr/goclever_fone_500
Pogledao sam stranicu, imaš manuale za telefon i imaš njihovu podršku pa im pošalji mail.
nerazumijem ti se ja baš previše u to,molim te baci mi ovdje link toga što bi bilo dobro,ako si vidio e-mail od zagreba njihov,ništa oni neodgovaraju na njega
[url][url=http://www.pohrani.com/?2w/Le/qAarEYl/114923810201259562083439.jpg]
[/url] [/url]
[/url] [/url]