JH-IM je napisao/la:PS/2 je zastarjeli standard, pitam se koliko se driver za to uopće održava sa obzirom da se to jako malo koristi, to je već legacy hardver.
Gluposti. Ja imam ps2 miša i tipkovnicu i rade kako treba na Mintu 17, koji ima ubuntu 14.04 kao bazu.
Vjerojatno nešto ne štima sa Xorgom ili ACPI-jem.
shrike je napisao/la:Pitam se kako druge distre rade sa ps/2 miševima (od ovih više bleeding edge/mdoernijih).
Sve pet radi na bilo kojoj distribuciji. Ja imam matori miš i tastaturu sa takvim priključcima, i s obzirom da rade, nema potrebe da ih menjam, koliko god novi bili jeftini. Preturio sam gomilu distribucija preko svog harda i nikada nisam imao problema, tako da mi je ovo baš čudno.
shrike je napisao/la:Pitam se kako druge distre rade sa ps/2 miševima (od ovih više bleeding edge/mdoernijih).
Sve pet radi na bilo kojoj distribuciji. Ja imam matori miš i tastaturu sa takvim priključcima, i s obzirom da rade, nema potrebe da ih menjam, koliko god novi bili jeftini. Preturio sam gomilu distribucija preko svog harda i nikada nisam imao problema, tako da mi je ovo baš čudno.
Slažem se sa napisanim jer još uvijek na jednom kompu koristim IBM model M i apsolutno nikakvih problema
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
ja imam problem sa jednim bezicnim misem koji takodjer prestane raditi nakon nekoristenja kroz neko vrijeme. rijesenje je budjenje misa iz tog njegovog sleep moda klikom na bilo koju tipku na njemu. ali sumnjam da nisi probao kliknuti na neku tipku kad “zaglavi“ tako da ti ovo, vrlo vjerojatno, nece biti od koristi.