Pametna linuxasica
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Pametna linuxasica
Tako brzo??Staromodan je napisao/la:Odustajem.
Šteta, pa vjerojatno (one slobodne
Ali od mene u svakom slučaju imaš
Kakogod, bila ova tema "ozbiljna" ili ne, iskreno ti držim fige da nađeš svoju pametnu Linuxašicu
- jurastublic
- Spol: M
Onda bi hands down pobijedio moj susjed od 150kg. Ima najveće sise koje sam ikada vidio.Abzeenth je napisao/la: Nedajbože suditi nekoga po tome kako se izražava, jel, ali je totalno prihvatljivo vršiti eliminaciju na temelju veličine sisa :licemjerje:![]()
"Hodor bre foobar"
- Abzeenth
- Site Admin
Ajmejurastublic je napisao/la:Onda bi hands down pobijedio moj susjed od 150kg. Ima najveće sise koje sam ikada vidio.Abzeenth je napisao/la: Nedajbože suditi nekoga po tome kako se izražava, jel, ali je totalno prihvatljivo vršiti eliminaciju na temelju veličine sisa :licemjerje:![]()
- jurastublic
- Spol: M
Neću, ogadilo bi mi Tete dana. Imaju i oni linux na dva kompa, ali sjećam se, na njegovom sam postavio facebook i jutube shortcut na radnu površinu jer mu je bio problem da ih sam pronađe preglednikom. Tako mislim da nije baš zagrijan.Abzeenth je napisao/la:pozovi ga na forum, nek postavi svoju sliku u "Tete dana"![]()
"Hodor bre foobar"
Abzeenth je napisao/la: A možda i ne mora odmah biti Linuxašica - ako je pametna, moći ćeš joj ukazati na sve prednosti FOSS-a pa će i sama htjeti probati novi OS
-
Staromodan
Odustao sam tako brzo jer je prva stranica puna gluposti, iako je pitanje bilo ozbiljno. Ako bi u medjuvremenu koja i naisla, vjerojatno bi odustala nakon citanja komentara. Da sam se htio zezati, onda bi tema drukcije izgledala i bila bi aktivnija od onih gdje prde trolovi. Lakse je nastaviti s pametnom linuxasicom, nego kretati sve ispocetka. U danasnje vrijeme covjek ostane iznenadjen kada naidje na nekog pametnog. Ustvari, cak i kada naidje na nekoga tko je zainteresiran za ucenje.
-
Staromodan
bertone je napisao/la:Hibernacija je zeznuta stvar
-
Staromodan
Dok sam jos bio djecak, mastao sam da kada porastem imam djevojku, koja ce mi kasnije biti zena, pa da nakon zaposlenja imamo kucu, djecu itd. Ispocetka sam trazio obicnu djevojku. Vise od te male mi se svidjela druga osjecajnija, ali bila je toliko nestabilna da bi joj se lica zarumenila na svaku sitnicu. Cesto je plakala, pa me brinulo da si nesto ne napravi. Nakon toga mi se svidjala swatka mawa, koja je bila stabilnija od prosle, ali s njom je bilo dosadno i ljubiti se, pa sam onda pokusao uhvatiti korak s uzbudljivijom, ali nisam uspio, jer loodachica je bila previse vjetropirasta, nakon cega sam potrazio pametniju djevojku. Lukava princeza se drzala kao daska, pa sam ju primio za guz tako da se malo opusti, nakon cega me ona primila za guz i odjurila nekakvome koji se preseravao svojim bogatstvom, a ja se primio za guz i shvatio da novcanika nema. Nakon toga mi se svidjela djevojka s velikim grudima, Iako se cesto smjeskala, osmjeh joj je bio lazan. Zahladilo je i pocelo puhati, pa su je baloni odnjeli daleko, daleko... S vremenom su sve postale lukavije i trazile bogatije i znjoratije decke ili su se primile pravljenja djecurlije. Vecinu vremena se selfaju ili pregledavaju tudje selfove. Ako im poklonim buket cvijeca, onda se naljute. Kada vide cokoladu, onda pocnu vristati kao da sam ih primio dolje. Ako ih se primi dolje, onda se stidljivo smjeskaju. Ako im se pruzi kuhaca, onda pocnu udarati s njom. Ako im se da motika, onda ju prime, naguze se i tverkaju. Ako im se dadne metla, onda odlete. Cudno neko vrijeme. Sada sam stariji i malo manje glup nakon puno gresaka, pa zivim sigurnije. Nije mi dosadno jer slobodno vrijeme trosim na hobije. Krace vrijeme sam razmisljao da probam potraziti pametnu linuxasicu, pa da zajedno programiramo. Mislio sam da kasnije probamo nesto ozbiljnije, kao npr. slaganje clustera, ali vecina voli samo milovati tanke tapkalice, pa sam odustao i vratio se u vrijeme kada su postojale kliketuse, kojima se kretalo kroz CLI na CRT-ovima. Mmm...