mr.robot
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: mr.robot
Ne znam za vas ljudi,al' meni se mr robot skroz svideo. Čak mislim da su u odnosu na druge filmove i serije najrealnije prikazali to "hakovanje". Mislim,primetili ste da u nekim epizodama koristio metasploit i setoolkit...Svakako nije onako kako bi stvarno izgledalo,al' nekako su baš približno pokazali. Mnogo realnije od onih filmova iz holivuda gde lik drnda po tastaturi i pojavi se neki nišan i kao locira nekog. Pozdrav svima 
Da vidiš tek ludila među LinuxMint fanovima kad pogledaju treću sezonu 
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- jurastublic
Misliš na Person of interest? Meni je to zabavna lagana serija a izgleda da su CGI majstori linuxaši jer svaki zumirani računalni ekran pokazuje neku linux distru -kao da imaju averziju prema Win ili macu.Micko je napisao/la:Ne znam za vas ljudi,al' meni se mr robot skroz svideo. Čak mislim da su u odnosu na druge filmove i serije najrealnije prikazali to "hakovanje". Mislim,primetili ste da u nekim epizodama koristio metasploit i setoolkit...Svakako nije onako kako bi stvarno izgledalo,al' nekako su baš približno pokazali. Mnogo realnije od onih filmova iz holivuda gde lik drnda po tastaturi i pojavi se neki nišan i kao locira nekog. Pozdrav svima
- Daždevnjak
Ok serija, ali over the top, nakon prve epizode mislio sam da će biti bolja...
The electric things have their life too. Paltry as those lives are.