Šta se dešava sa forumom?

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Jeremija
Spol: M

Re: Šta se dešava sa forumom?

Post Postao/la Jeremija »

iweb je napisao/la:
Jeremija je napisao/la:Ova današnja mladunčad valjda nađe sve na Instagramu, vide sliku i sve znaju ili valjda ih sve nauče Vlogeri i influenceri :D
Ovaj komentar sadrži jako puno predrasuda zamaskiranih u šalu i uvredljiv je. Sve najbolje, osoba od 18 godina.
Nisam mislio da se može tako shvatiti ova šala. Ali može , spominjem mladunčad (više kao šala koju koristi Željko Pervan, a meni je fora) , i izrugujem se trendovima, moj bed.
Tko živi u nadi umire u gov....
jurastublic

Post Postao/la jurastublic »

Jeremija je napisao/la:
iweb je napisao/la:
Jeremija je napisao/la:Ova današnja mladunčad valjda nađe sve na Instagramu, vide sliku i sve znaju ili valjda ih sve nauče Vlogeri i influenceri :D
Ovaj komentar sadrži jako puno predrasuda zamaskiranih u šalu i uvredljiv je. Sve najbolje, osoba od 18 godina.
Nisam mislio da se može tako shvatiti ova šala. Ali može , spominjem mladunčad (više kao šala koju koristi Željko Pervan, a meni je fora) , i izrugujem se trendovima, moj bed.
@Jeremija: Pazi, moraš biti "politički korektan". Takva su vremena. :-D
hrvooje

Post Postao/la hrvooje »

Era SJW-a. Ni Torvalds više stvari ne smije nazivati pravim imenom. Sve zamatiti u celofan.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Primjetio sam da ljudi koji se žale na političku korektnost imaju ozbiljne probleme kada se prema *njima* nije politički korektan.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
jurastublic

Post Postao/la jurastublic »

shrike je napisao/la:Primjetio sam da ljudi koji se žale na političku korektnost imaju ozbiljne probleme kada se prema *njima* nije politički korektan.
Ovakve pokroviteljske, prikriveno rasističke ispade prema karakterno hendikepiranim osobama ne treba tolerirati u našem društvu, te zato molim admina shrikea da iz tog razloga sebe promptno isključi s foruma, kao znak civiliziranog, europskog odnosa LZS-a prema manjinama. Hvala!
:-D
branac88

Post Postao/la branac88 »

jurastublic je napisao/la:
shrike je napisao/la:Primjetio sam da ljudi koji se žale na političku korektnost imaju ozbiljne probleme kada se prema *njima* nije politički korektan.
Ovakve pokroviteljske, prikriveno rasističke ispade prema karakterno hendikepiranim osobama ne treba tolerirati u našem društvu, te zato molim admina shrikea da iz tog razloga sebe promptno isključi s foruma, kao znak civiliziranog, europskog odnosa LZS-a prema manjinama. Hvala!
:-D
Zar je forum došao do te razine da se samoubojstvom bori protiv fašizma? :hihi
Lista gnjavatora:
Bunker (16.11.2018.-9.9.9999.)
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ma kakvo isključivanje sa foruma... sve ću vas kazniti sa deset dana korištenja Windowsa10 :-D
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

bertone je napisao/la:Ma kakvo isključivanje sa foruma... sve ću vas kazniti sa deset dana korištenja Windowsa10 :-D
Pa ovo je gore od Hitlera! On te bar okupao prije nego te zajebo!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
kvaju

Post Postao/la kvaju »

iweb je napisao/la:
kvaju je napisao/la:Plus, tapatalk, odnosno nedostatak njegov.
Ne smatram ovo nedostatkom :hihi

Šalu na stranu, nedostaje li Tapatalk stvarno korisnicima na ovom forumu? Imamo jako dobro iskustvo mobilnog weba, pa ne vidim neku pretjeranu korist od njega osim u objedinjenju svih foruma koje netko koristi + općih prednosti nativnih aplikacija (obavijesti itd.)
Ako ga želite, mislim da ne bi bio neki prevelik problem uvesti ga ponovno.
Evo ja bih vas zamolio da probate se logirati putem mobitela, i naći samo aktivne teme link, ili najnoviji postovi. Ja te opcije ne vidim.
Sad ako se već mora neka prednost konkretno tapatalka nad web prikazom preko mobitela navoditi, onda mislim nema smisla dalje ni raspravljati. Da se razumijemo, tapatalk je dobra aplikacija bila, i dosta su je sje*** ,ne volim je ni ja više, ali preko mobitela i dalje najlakše rješenje za forume.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to

LastFM grupa LINUXZASVE join us
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

slika
Odgovori