Nisam mislio da se može tako shvatiti ova šala. Ali može , spominjem mladunčad (više kao šala koju koristi Željko Pervan, a meni je fora) , i izrugujem se trendovima, moj bed.iweb je napisao/la:Ovaj komentar sadrži jako puno predrasuda zamaskiranih u šalu i uvredljiv je. Sve najbolje, osoba od 18 godina.Jeremija je napisao/la:Ova današnja mladunčad valjda nađe sve na Instagramu, vide sliku i sve znaju ili valjda ih sve nauče Vlogeri i influenceri
Šta se dešava sa forumom?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Šta se dešava sa forumom?
Tko živi u nadi umire u gov....
- jurastublic
- Spol: M
@Jeremija: Pazi, moraš biti "politički korektan". Takva su vremena.Jeremija je napisao/la:Nisam mislio da se može tako shvatiti ova šala. Ali može , spominjem mladunčad (više kao šala koju koristi Željko Pervan, a meni je fora) , i izrugujem se trendovima, moj bed.iweb je napisao/la:Ovaj komentar sadrži jako puno predrasuda zamaskiranih u šalu i uvredljiv je. Sve najbolje, osoba od 18 godina.Jeremija je napisao/la:Ova današnja mladunčad valjda nađe sve na Instagramu, vide sliku i sve znaju ili valjda ih sve nauče Vlogeri i influenceri
Era SJW-a. Ni Torvalds više stvari ne smije nazivati pravim imenom. Sve zamatiti u celofan.
Primjetio sam da ljudi koji se žale na političku korektnost imaju ozbiljne probleme kada se prema *njima* nije politički korektan.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- jurastublic
Ovakve pokroviteljske, prikriveno rasističke ispade prema karakterno hendikepiranim osobama ne treba tolerirati u našem društvu, te zato molim admina shrikea da iz tog razloga sebe promptno isključi s foruma, kao znak civiliziranog, europskog odnosa LZS-a prema manjinama. Hvala!shrike je napisao/la:Primjetio sam da ljudi koji se žale na političku korektnost imaju ozbiljne probleme kada se prema *njima* nije politički korektan.
Zar je forum došao do te razine da se samoubojstvom bori protiv fašizma?jurastublic je napisao/la:Ovakve pokroviteljske, prikriveno rasističke ispade prema karakterno hendikepiranim osobama ne treba tolerirati u našem društvu, te zato molim admina shrikea da iz tog razloga sebe promptno isključi s foruma, kao znak civiliziranog, europskog odnosa LZS-a prema manjinama. Hvala!shrike je napisao/la:Primjetio sam da ljudi koji se žale na političku korektnost imaju ozbiljne probleme kada se prema *njima* nije politički korektan.
Lista gnjavatora:
Bunker (16.11.2018.-9.9.9999.)
Bunker (16.11.2018.-9.9.9999.)
Ma kakvo isključivanje sa foruma... sve ću vas kazniti sa deset dana korištenja Windowsa10 
Pa ovo je gore od Hitlera! On te bar okupao prije nego te zajebo!bertone je napisao/la:Ma kakvo isključivanje sa foruma... sve ću vas kazniti sa deset dana korištenja Windowsa10
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- kvaju
Evo ja bih vas zamolio da probate se logirati putem mobitela, i naći samo aktivne teme link, ili najnoviji postovi. Ja te opcije ne vidim.iweb je napisao/la:Ne smatram ovo nedostatkomkvaju je napisao/la:Plus, tapatalk, odnosno nedostatak njegov.![]()
Šalu na stranu, nedostaje li Tapatalk stvarno korisnicima na ovom forumu? Imamo jako dobro iskustvo mobilnog weba, pa ne vidim neku pretjeranu korist od njega osim u objedinjenju svih foruma koje netko koristi + općih prednosti nativnih aplikacija (obavijesti itd.)
Ako ga želite, mislim da ne bi bio neki prevelik problem uvesti ga ponovno.
Sad ako se već mora neka prednost konkretno tapatalka nad web prikazom preko mobitela navoditi, onda mislim nema smisla dalje ni raspravljati. Da se razumijemo, tapatalk je dobra aplikacija bila, i dosta su je sje*** ,ne volim je ni ja više, ali preko mobitela i dalje najlakše rješenje za forume.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us