Svijet laži

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Jeremija
Spol: M

Re: Svijet laži

Post Postao/la Jeremija »

Zanimljivo, jako uvjeren u teoriju ali nisi nam dao nekih dokaza. Previše si napisao/nabrojao tih činjenica pa se čovjek lako pogubi i teško poveže u meni razumljive rečenice. Probaj sporije pisati :)

Ne sprdam te nego ozbiljno tako mislim.
Puno sam čitao o sličnim teorijama, ali niti jednu ne shvaćam kao činjenicu. Postoji velika mogućnost da su kataklizme ubijale civilizacije kako tvrdiš, ali nitko nije siguran u to. Baš zato što mi ljudi ne možemo biti sigurni niti u to tko je napravio Keopsovu piramidu, a kamo li nešto drugo. Ljudi, Bogovi, svemirci?. Ili ta prošla civilizacija koju spominješ. Da li je Keops bio veliki psihopat kada mu treba tolika grobnica/antena/hidro elektrana (što li već), da li je bio više biće/svemirac koji je tjerao robove da prave piramidu, ili po novijoj teoriji da su to ipak gradili radnici.
Tko živi u nadi umire u gov....
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

To je jasno. Svemirski Jazavac Lujo se budi u ciklusima od 12k godina i radi cirkuse na planetu. Jedini način da ga se smiri je podariti mu člansku iskaznicu narodnooslobodilačke partije HDZ-a sa potpisom doktora Franje Tuđmana!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

shrike je napisao/la:To je jasno. Svemirski Jazavac Lujo se budi u ciklusima od 12k godina i radi cirkuse na planetu. Jedini način da ga se smiri je podariti mu člansku iskaznicu narodnooslobodilačke partije HDZ-a sa potpisom doktora Franje Tuđmana!
Misliš iskaznicu ŽZ?
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

bertone je napisao/la:
shrike je napisao/la:To je jasno. Svemirski Jazavac Lujo se budi u ciklusima od 12k godina i radi cirkuse na planetu. Jedini način da ga se smiri je podariti mu člansku iskaznicu narodnooslobodilačke partije HDZ-a sa potpisom doktora Franje Tuđmana!
Misliš iskaznicu ŽZ?
U pravu si! Pobrkao sam lončiće malo jer me ometaju kozmičkim silama
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
niingu

Post Postao/la niingu »

Sad mi se bas gleda taj dokumentarac :/
shicy

Post Postao/la shicy »

bokteje*o :sokiran
jurastublic

Post Postao/la jurastublic »

Googlov AI program koji od jedne fotografije i bilo kakvog nasnimljenog govora stvara animaciju lažnog izgovaranja. Na dnu stranice je Turingov test za posjetitelje - meni je ispalo da sam oko pola promašio tako da već sada radi jako dobro. Zlatni rudnik za prevarante svih vrsta.
https://sites.google.com/view/facial-animation/home

Drugi link je članak u The Registry-ju preko kojega sam došao do toga:
https://www.theregister.co.uk/2019/06/1 ... gle_photo/
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Je, slušam vijesti na guglo auto u jutro kada idem na posao (new york times, forbes, economist i slični). Nedavno je bilo pol sata o tome na PBS-u di je ekipu prpa da netko ne hakira trumpu twitter account i u kombo sa deep fakes najavi nuklearni napad što bi prouzročilo, jelte, neke probleme.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Zakon :-D

Link (ako se ne vidi pred pregled): https://www.youtube.com/watch?v=SoA1UwMRfVk
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
abnettaa
Spol: m

Post Postao/la abnettaa »

ma joj ovaj duspara
gledo neki video kako tvrdi da je zemlja ravna, dere se tamo na ljude, baca kemijske...
terapija, tu i tamo kaze nest pametno a ostatak za psihijatriju
Odgovori