VIDI i Open Source
Moderator/ica: Moderatori/ce
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: VIDI i Open Source
Bit će za mjesec dana dostupan svima s CARNetovim loginom, u PDF izdanju...
http://e-knjiznica.carnet.hr
http://e-knjiznica.carnet.hr
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
LOL..vis vis pa taj Carnet ima cuda nevidena a nigdje reklame za njih...cak ni na mom ljubljenom FERu....nije mi jasno zasto
P.S
Primjecujem da zasda nema nijdnog broja iz 2009.
P.S
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Bit će, nekad kasne mjesec-dva i onda stave par brojeva odjednom.Mravac je napisao/la: P.S
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Mogao si mene pitati, ja bi ti rekao. Zgodno je sto ima i ECDL knjiga za Open Source, mislio sam da bi iz nje mogli pokupiti par stvari za nasu knjizicu. Zez je sto mi ne zeli to downloadat
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Markec
Neželim zvučati kao pokvaren televizor, no vi možete ćekati da to skinete kasnije sa carnetovih stranica. no kakav biste primjer njima pružali. Mislim da biste trebali kupiti časopis, zato da vide da se isplati pisati i stavljati programe za opensource tj linux.
Na jednom forumu pričamo o star treku, i postavljen je anketa, hoćete li novi film koji će doći u 5mj skinuti preko neta (piratski) ili ćete kupiti pošteno ulaznicu za kino i gledati ga.
Želim reći, ako volite star trek, onda dokažite njima da se isplati snimati, bar kupite ulaznicu za kino koja dođe negdje 20-.30 kuna. Jel to puno. Jer veća je šansa da posle iz toga snimaju neki serijal.
Na jednom forumu pričamo o star treku, i postavljen je anketa, hoćete li novi film koji će doći u 5mj skinuti preko neta (piratski) ili ćete kupiti pošteno ulaznicu za kino i gledati ga.
Želim reći, ako volite star trek, onda dokažite njima da se isplati snimati, bar kupite ulaznicu za kino koja dođe negdje 20-.30 kuna. Jel to puno. Jer veća je šansa da posle iz toga snimaju neki serijal.
Ima nešto u tome, ali moraš zapamtiti da oni neznaju zašto je netko kupio časopis, znaj usamo to da ga je netko kupio...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
Dobro kažeš Markec.
Nije puno novaca.
Ali, nema straha.
Još ima puno ljudi koji više vole čitati sa papira nego sa ekrana.
Nije puno novaca.
Ali, nema straha.
Još ima puno ljudi koji više vole čitati sa papira nego sa ekrana.
Je ali ako poraste malo prodaja casopisa onda mogu pretpostaviti da je nova rubrika privukla i malo nove publike...shrike je napisao/la:Ima nešto u tome, ali moraš zapamtiti da oni neznaju zašto je netko kupio časopis, znaj usamo to da ga je netko kupio...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Ajde, pa nije ni Paramount ni VIDI Caritas da bih trebao dijelit pare.
Računalne časopise više ne kupujem jer nemaju više sadržaja koji me zanima (prerastao sam ih), a i većinu tema mogu nać besplatno na Internetu (eventualno je zanimljiva Mreža). A ovaj VIDI ću pogledat samo zbog LZS interview-a. Zašto bih onda davao 30+ kn koje mogu zbilja pametnije potrošiti. Što se tiče StarTreka, pogledat ću ga u kinu zbog ugođaja (i zbog nostalgije), a ne zato što želim podržati tipični akcijski američki film (što su napravili od zanjeg nastavka
).
Računalne časopise više ne kupujem jer nemaju više sadržaja koji me zanima (prerastao sam ih), a i većinu tema mogu nać besplatno na Internetu (eventualno je zanimljiva Mreža). A ovaj VIDI ću pogledat samo zbog LZS interview-a. Zašto bih onda davao 30+ kn koje mogu zbilja pametnije potrošiti. Što se tiče StarTreka, pogledat ću ga u kinu zbog ugođaja (i zbog nostalgije), a ne zato što želim podržati tipični akcijski američki film (što su napravili od zanjeg nastavka
4ndY je napisao/la:Što se tiče StarTreka, pogledat ću ga u kinu zbog ugođaja (i zbog nostalgije), a ne zato što želim podržati tipični akcijski američki film (što su napravili od zanjeg nastavka).
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.