prelazak s linuxa na windows
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: prelazak s linuxa na windows
Znam 4ndY, ne pričaj. Vista je uvjerljivo najgori iz hmm... "moderne" win serije
sat se brines cojece, pa mislim, glupo ti je pitanje opcenito, ako zans linux, zan ces se koristi i winuo, alli nerecunaj na slobodu koju si imao, moslim da hakiranje op sistemu.
edit:
sto jest jest, uzmi xp il 2003, novi win nevallja, oko vista se moras dosta potrudit da prosljaka kako ttreba,
edit:
sto jest jest, uzmi xp il 2003, novi win nevallja, oko vista se moras dosta potrudit da prosljaka kako ttreba,
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- retsam
- Spol: M
Od modernijih valja windows 7 iako je još u RC-u radi vrhunski(koliko se od windowsa može očekivati), ali najbolji od svih do sad po meni. Moderni izgled, imaš mogućnost touchscreena, netrebaš imati astronomske performanse da bi normalno radio(meni je VISTA 3 MIN OTVARALA CONTROL PANEL) i izbačeno je sve što nije valjalo na visti a ono što je djelomično valjalo su ispravili.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Driver je vjerojatno velki par desetaka-do 100 kB, ostalo je "podrška" driveru, ak je pisana u .NET-u ili kajjaznamčemu, onda me ne čudi ništ....devil je napisao/la:driveri od viste rade na tome pa nece biti problema. valjda:D
sad inace skidam drivere. ljudi u lenovu su debili. ili ljudi u intelu. ali neko je debil. driver za wlan ima 200.63MB. to je pisala osoba koja ima rupu u glavi, kreteni kreteni. kak opce napises driver od 200 MB?
kaj nema negdje samo suhi driver za skinut? (kao za grafe npr.)
OT: osim roštilja je bila i dobra kapljica??simke je napisao/la:sat se brines cojece, pa mislim, glupo ti je pitanje opcenito, ako zans linux, zan ces se koristi i winuo, alli nerecunaj na slobodu koju si imao, moslim da hakiranje op sistemu.
edit:
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Simke ima disleksiju.Grof je napisao/la:OT: osim roštilja je bila i dobra kapljica??
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
iv@n je napisao/la:Simke ima disleksiju.Grof je napisao/la:OT: osim roštilja je bila i dobra kapljica??
Op... nisam ranije primijetio, moje isprike u tom slučaju!
jes, istina.Grof je napisao/la:
OT: osim roštilja je bila i dobra kapljica??
ma nema bs veze sa tim svaka rijec, nekad se podkrade koje rijec da je neskuzim, al ne gas tako cesto kako gore.iv@n je napisao/la:Simke ima disleksiju.Grof je napisao/la:OT: osim roštilja je bila i dobra kapljica??
ma daj sta si lud. isprika neprihvacenaGrof je napisao/la:iv@n je napisao/la:Simke ima disleksiju.Grof je napisao/la:OT: osim roštilja je bila i dobra kapljica??
Op... nisam ranije primijetio, moje isprike u tom slučaju!
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Onda, okidoki.....simke je napisao/la: ma daj sta si lud. isprika neprihvacena, zato jer je nepotrebna.
Zanima me zakaj Win Server 2003 a ne XP pro na lapatopalo. Što dobiješ s tim ?
Ovaj Jaunty mi je život zgadio sa smrzavanjem idem skinut debian pa na Vbox, čak razmišljam o dual boot-u Debian/XP do tud je došlo.
Ovaj Jaunty mi je život zgadio sa smrzavanjem idem skinut debian pa na Vbox, čak razmišljam o dual boot-u Debian/XP do tud je došlo.