LZS>HOW prijedlog
Moderator/ica: Moderatori/ce
- vuksamotnjak
- Spol: M
Re: LZS>HOW prijedlog
Ja recimo jedino što sam na wikiju gledao su bili opisi distribucija. A čini mi se da distre koje sam tražio puno bolji opis je bio tu na LZS. Ovaj forum je puno pomogao.. Na wikiju nisam znao gdje da što tražim 
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
kako nisi? ne kužim. imaš pretraživanje, imaš pod "Linux za početnike" fino opis i to detaljan većine distri...
- vuksamotnjak
Mah kazem da sam jedino i tražio o distrama na wikiju i našao sam. Na wikiju toga ima. A kazem za ostalo da baš i nisam tražio jer eto jednostavnije mi je to nekoga pitat (google ili forum)iweb je napisao/la:kako nisi? ne kužim. imaš pretraživanje, imaš pod "Linux za početnike" fino opis i to detaljan većine distri...
- vuksamotnjak
Haha što da tražim. Za sada sve radi odličnoiweb je napisao/la:ajde traži prvo HOW pa onda traži forum pa onda pitaj
Nisam siguran da bi to išlo samo tako!iweb je napisao/la:http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:PHPBB/Users_Integration
Zadovoljan?
Naime postoji određena povezanost između WIki logina i Trac logina, koja se nikako ne smije razbiti, a milim da bi ovakvo proširenje upravo to napravilo.
No, otom-potom.
e da grofe, zaboravio username za trac. helpaj.Grof je napisao/la:Nisam siguran da bi to išlo samo tako!iweb je napisao/la:http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:PHPBB/Users_Integration
Zadovoljan?
Naime postoji određena povezanost između WIki logina i Trac logina, koja se nikako ne smije razbiti, a milim da bi ovakvo proširenje upravo to napravilo.
No, otom-potom.
jako veliki bridge. moraš se opet registrirat na trac. ja probam s usernameom i passom za wiki, no ne radi.
da, ovaj dodatak bi to mogao narušiti. ali ljudi se vjerojatno zbog ne-povezanosti s forumom ne registiraju na wiki. neki bridge bi trebao. neki ne znaju stvoriti stranicu. neki nešto.
a zašto ne bi bila povezanost: forum-wiki-trac u svim smjerovima. samo kako?