Page Rank
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Page Rank
Varijabla je to, zadnji put kad sam gledao HULK je imao PR6.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Da sjećam se...da je u međuvremenu tako pao???iv@n je napisao/la:Varijabla je to, zadnji put kad sam gledao HULK je imao PR6.
Gle, evo link na pPAge Rank stickere za web stranu, pa možemo to staviti na portal kao on-line kontrolu PR-a...
Evo još malo 
Microsoft 9/10
Ubuntu 8/10
OpenSuse 6/10
Microsoft 9/10
Ubuntu 8/10
OpenSuse 6/10
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Vidiš to bi bilo zgodno!Grof je napisao/la:Gle, evo link na pPAge Rank stickere za web stranu, pa možemo to staviti na portal kao on-line kontrolu PR-a...
Proslijedi Šokcuiv@n je napisao/la:Vidiš to bi bilo zgodno!Grof je napisao/la:Gle, evo link na pPAge Rank stickere za web stranu, pa možemo to staviti na portal kao on-line kontrolu PR-a...
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Nije problem, ali ću stavit zajedno sa wikijem (koji bi trebao biti gotov do kraja tjedna).
Sokac je napisao/la:Nije problem, ali ću stavit zajedno sa wikijem (koji bi trebao biti gotov do kraja tjedna).
IDEŠŠŠ! Nego jedno pitanjce...Zašto nismo koristili wikipedijin modul za wiki, nego pišemo svoj? Zbog izgleda, ili nećeg trećeg....
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Da budemo jedinstveni
Ovako će wiki biti ukomponiran u samu stranicu.
To ima smisla!....iv@n je napisao/la:Da budemo jedinstveniOvako će wiki biti ukomponiran u samu stranicu.
Jedva čekam...
BTW, kako mi ove godine godišnji baš i neće biti godišnji, mislim malo sreediti podforum hardweraja. nabacit koji tekst kako opisati problem sa harderajem, kako bi se brže riješio...pa malo o samom hardweraju, možda se dotaknem i kernela jer je on i zadužen za hardweraj, volio bih malo detaljnije opisati ndiswrapper, jer se neke stvari mogu samo sa njime rješiti. Uglavnom imam ideja. Na kraju može to i pod wiki doći, jer onda svatko može sam nadopunjavati....
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Možda ću wiki izdat pod gnu/gpl licencom, jer bi moždam oglo poslužiti drugim sajtovima. Za uređivanje naime neće biti potrebna registracija, ali će zato morati administrator odobriti promjene. You'll see.