openSUSE 11.3 + KDE 4.5
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 11.3 + KDE 4.5
Bas kubuntu i nije distribucija koja se može diciti svojom implementacijom KDE-a.
- Soul_Sample
- Spol: M
pa eto, po mojem iskustvu niti jedna se baš ne možestefan je napisao/la:Bas kubuntu i nije distribucija koja se može diciti svojom implementacijom KDE-a.
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
kako ne, openSUSE KDE radi savršeno. Osim tebi.. izgleda da si osuđen na gnomeSoul_Sample je napisao/la:pa eto, po mojem iskustvu niti jedna se baš ne može
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Potpuno se slažem sa stefanom. KDE pod suseom predivno i glatko radi.
Nikada mi KDE nije radio tako dobro kao pod Suse-om, ajde vjerujem da Chakra bude doba (Arch bazirana distra sa vanilla KDE-om) no ona je još u Alphi...
Niti LinuxMint KDE nije radio tako dobro kao Suse!
BTW, nakon updejtanja kernela, onaj intelov problem je nestao i sada se ne smrzava ništa.
Nikada mi KDE nije radio tako dobro kao pod Suse-om, ajde vjerujem da Chakra bude doba (Arch bazirana distra sa vanilla KDE-om) no ona je još u Alphi...
Niti LinuxMint KDE nije radio tako dobro kao Suse!
BTW, nakon updejtanja kernela, onaj intelov problem je nestao i sada se ne smrzava ništa.
-
croatianchemist
Pa ja baš nisam presretan s KDE na suseu.
Ne radi bluetooth.
Ne radi mobile internet.

Ne radi bluetooth.
Ne radi mobile internet.
Koji mobile? Meni VIP-ov stick radi savršeno....croatianchemist je napisao/la:Pa ja baš nisam presretan s KDE na suseu.
Ne radi bluetooth.
Ne radi mobile internet.
-
croatianchemist
vipov hauwei. gnome radi od prve.Grof je napisao/la:Koji mobile? Meni VIP-ov stick radi savršeno....croatianchemist je napisao/la:Pa ja baš nisam presretan s KDE na suseu.
Ne radi bluetooth.
Ne radi mobile internet.
Probao na ubuntu, gnome mandrivi, i gnome verziji susea.
Na kubuntu i kde verziji suse ne radi ni bt ni hauwei
S time da ne radi niti na stabilnoj verziji koja dolazi sa distrama niti na KDE 4.5.
Na kubutu sam stavio i noviji kernel i ništa.
Tako da sam trenutno na mandrivi. jer suse nema smisla ako ne korisiš kde
Ne razumijem, evo upravo sam uštekal svoj Huwei u mašinu i radi odmah preko network managera!croatianchemist je napisao/la:
vipov hauwei. gnome radi od prve.
Probao na ubuntu, gnome mandrivi, i gnome verziji susea.
Prebaci u Yastu da ti suse koristi network manager! NM je u 11.3 još bolji i spaja se na wifi u par sekundi.
Samo treba podesiti u Networkmanageru ove parametre:
Number: *99#
APN: data.vip.hr
PIN: koji ti već je
I to radi bez greške! Ne vidim zašto tebi ne bi?
Ja na KDE-u koristim onu Vodafone-ovu aplikaciju za spajanje. Jedina mana je u tome što ju moram pokretati kao root, preko Terminala. Ali radi savršeno, čak mogu koristiti i SMS, i imam nadzor prometa. Na Gnometu se pak spajam preko NM-a, jer ta Vodafoneova aplikacija neće nešto da radi na Gnomeu, tj. neće ni da se pokrene.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Soul_Sample
meni je sve te prirode radilo.
Ali na 4 jezgrenom procesoru s nvidiom 250gts i 4gb rama očekujem SAVRŠENU responzivnost od desktopa, a ne da mi se izbornici moraju učitavati, da se prozori trzavo resizeaju i da moram isključivati efekte da bih dobio brzinu koju trebam i želim. a mislim da ju taj hardver treba moć i priuštit, mislim ako mi je jebena vista radila savršeno, a bila je trainwreck od operativnog sustava, da bi i jedan KDE trebao malo lakše disati
Ali na 4 jezgrenom procesoru s nvidiom 250gts i 4gb rama očekujem SAVRŠENU responzivnost od desktopa, a ne da mi se izbornici moraju učitavati, da se prozori trzavo resizeaju i da moram isključivati efekte da bih dobio brzinu koju trebam i želim. a mislim da ju taj hardver treba moć i priuštit, mislim ako mi je jebena vista radila savršeno, a bila je trainwreck od operativnog sustava, da bi i jedan KDE trebao malo lakše disati
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.