Mogu onim plusićem dodati nešto, ali čim počnem u donjoj liniji nešto pisati, odmah su slova crvena.
Moderator/ica: Moderatori/ce
dodaj na kraju točkuzarz i path do Qt-amaliodpalube je napisao/la:Tamo sam našao ovo:
C:\PROGRA~1\Borland\CBUILD~1\Bin;C:\PROGRA~1\Borland\CBUILD~1\Projects\Bpl;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\Hewlett-Packard\IAM\bin;C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\
Mogu ručno mijenjati, ali ne znam u što da promijenim...
c:\Qt\2010.4\qt\bin
klikni browse i nadji qmake.exemaliodpalube je napisao/la:Mogu onim plusićem dodati nešto, ali čim počnem u donjoj liniji nešto pisati, odmah su slova crvena.
Za malo upoznavanje s hijerarhijom (stablom) Linux/Unix sustava vidi ovdjemaliodpalube je napisao/la:Probao sam to s PATH. Nakon upisa staze restartao sam windowse (po uzoru na nekadašnju PATH naredbu iz DOS-a, koja se ugrađivala u autoexe.bat), ali ne pali. Datoteke qmake.exe uopće nema u folderu bin (a i nigdje na disku). Htio sam je zdravo-seljački prekopirati iz linuxa (tamo mi Qt Creator radi bez problema), ali tamo je ne mogu naći. Kako sam navikao na windowse, to stablo direktorija od linuxa me malo muči. Sve se nešto vidi, pa ne vidi... pa instalira tko zna kamo... itd.
Možda ne valja ova instalacija Qt Creatora koju sam skinuo:
http://qt.nokia.com/products/developer-tools/