Google Earth nepotpuna i kockasta slika

Teme vezane za GNOME grafičko okruženje.

Moderator/ica: Moderatori/ce

marlon
Spol: M

Re: Google Earth nepotpuna i kockasta slika

Post Postao/la marlon »

hvala mijalić.. stavio sam verziju 6 ali kako sam u međuvremenu micao pa ponovno stavljao staru verziju (5.1) ona je ostala u ubuntu centru softvera a ova se nova tamo ne vidi nego je u izborniku (programi - internet) zajedno sa starom. :)
čudno je i to da tu staru verziju ne mogu uklonit (ne reagira na remove).. baš mi i nije jasno. :(
mijalic

Post Postao/la mijalic »

Nitko se nije previše usrećio sa ovim Google Earthom. Valjda će sljedeća verzija biti bolja i riješiti ove boljke. dotle strpljenja.
Ja se koji put snađem i odem na telefonski imenik pa koristim njihove mape koje su dosta precizne za područje RH.
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

mijalic je napisao/la:Nitko se nije previše usrećio sa ovim Google Earthom. Valjda će sljedeća verzija biti bolja i riješiti ove boljke. dotle strpljenja.
Meni je doslovno uvijek radio super, godinama...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
mijalic

Post Postao/la mijalic »

@zole drago mi je da nemaš problema ko ja i još neki. Kod mene je vjerojatno mana slaba grafička. Imamo sam dosta muke sa codecima pa se na kraju pomirio sa situacijom.
Odgovori