[BASH] Skripta koja radi backup

C, C++, Java, PHP, Ruby...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
Lutherus

Re: [BASH] Skripta koja radi backup

Post Postao/la Lutherus »

Andy samo kaže svoje mišljenje,ništa više od toga.Čak ni tebe i nikoga ne vrijeđa.Samo generalno govori a donekle osobno mislim isto.Kaj se tiče skriptamimaš 2 skripte u BASH-u i 1 u pythonu.
Nisi jedini koj radi i studira.Ima nas više takvih. kava
tbagaric
Spol: M

Post Postao/la tbagaric »

odine znam da nisam jedini, ali ovo me fakat ne zanima i samo se mucim s time, zato sam odlucio ovdje pitati za pomoc... cekam da mi frend posalje zadatak pa cu ga tu staviti, mozda netko bude znao... ako ne bude, opet dobro i nikome nista.
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Samo me zanima zašto bi se nekom drugom dalo tebi pomoći, ako se tebi samom ne da? A ovo sa suosjećanjem - kasno si se sjetio - bolje uštedi novce na pivi za školarinu. Licemjerno je druge mititi pivom i onda kukati o teškoj živitnoj situaciji.

Puno bi te bolje prihvatili da nisi upao tako šerifovski, nego zamolio za pomoć zbog tih i tih razloga. Ovako indirektno vrijeđaš sve koji pokušavamo nešto napraviti svojim vlastitim snagama pa makar nam se koji put to i ne dalo raditi... Na kraju nam se "pomaganje" obije o glavu jer netko kome se "ne da" dobije posao/mjesto umjesto nas.

Mogao bih zaključiti da je to više stvar bontona. :oops: (Ovo što sam napisao možda se uopće ne odnosi na tebe, no takav se dojam da steći čitajući tvoje postove u ovoj temi)

Neću držati više moralne prodike, ali valjda će te ovo navesti na neki reality-check prije nego opet upadneš tako. Što se tiče samih skripti, kao što odin kaže, već ovdje imaš dovoljno primjera za nešto predati / pokazati / sklepati. Sretno...
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
tbagaric

ANDY: Ovo ti je upozorenje! Ne izazivaj me, molim te pusti me na miru....
shicy

Post Postao/la shicy »

nebi se htio puno miješati, ali tbagaricu, mislim da, najblaže rečeno, imaš potpuno pogrešan pristup...
tbagaric

Gospodo doviđenja! Odoh, neću više smetati...
Lutherus

tbagaric je napisao/la:ANDY: Ovo ti je upozorenje! Ne izazivaj me, molim te pusti me na miru....
Jel ovo prijetnja?Sori,al stvarno imaš pogrešan pristup.
tbagaric

Dragi Odine, nije prijetenja, naveo sam da je samo upozorenje. Ja ne prijetim nikome, samo upozoravam korisnika.
Lutherus

Kojim pravom?Zato jer je Andy kazao svoje mišljenje?Zar se to više nesmije?
tbagaric

1.Andy je prvi pročeo razvlačiti mene po forumu i pametovati.

2. Ja sam poslao upit za pomoć

3. Ti si se umiješao bez razloga u raspravu između Andyja i mene

4. NE ČITAŠ ŠTO PIŠEM - prozivaš me da prijeti korisnicima po forumu, a zapravo ne razumiješ da sam korisnika samo upozorio da sam spreman poduzeti radnje koje mi omogućavaju pravila ovoga foruma (DAKLE, NIKOME NE PRIJETIM DA ĆU MU PROPUCATI KOLJENA, SLOMITI NOGE I SLIČNO)

5. Svi mene razvlačite po forumu, lijepo sam napisao na mi se ne da baviti CentOS-om, niti skriptama, poslao sam upita ako mi netko može pomoći napraviti zadatak i to je sve.

Imaš još pitanja?
Odgovori