Chat
Moderator/ica: Moderatori/ce
- DoDo
- Spol: M
Re: Chat
Ja sam isto za IRC. Nemam baš vremena odlaziti na site na chat.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
-
csx
u ebate sad sam bil malo prije na irc kanalu ubuntu-hr zajednice pa su bili tako nabrijani da sam se mora makniti... bezveze nest pita za bsd pa se likovi poceli praviti pametni....
dajte ljudi napravite svoj kanal na freenode.net da mogu popricati sa normalnim ljudima a ne sa nekim iskompleksiranim likovima : /
dajte ljudi napravite svoj kanal na freenode.net da mogu popricati sa normalnim ljudima a ne sa nekim iskompleksiranim likovima : /
Zapravo, dotaknuo si jednu interesantnu stvar.csx je napisao/la:u ebate sad sam bil malo prije na irc kanalu ubuntu-hr zajednice pa su bili tako nabrijani da sam se mora makniti... bezveze nest pita za bsd pa se likovi poceli praviti pametni....
Na žalost, koliko sam se družio sa okorjelim, starim Linuxašima, uglavnom su nabrijani i pretašti na svoje znanje ili "znanje". Fučkaš ti likove koji svoje znanje ne žele prenjeti na druge, nego samo pametovati. OD takvih, malo vajde u Linux svijetu i rade više štete nego koristi Open zajednici...
Eh... ja sam prije još išo na njihov forum, al sam brzo skontao da kakvi su. Tako da više ni ne idem tamo.
da ubuntu je Linux for a human beings što baš ni ne pokazuju.
Mislim da su već napravili. A što jeGrof je napisao/la:OD takvih, malo vajde u Linux svijetu i rade više štete nego koristi Open zajednici...
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."