openSUSE 12.1

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

stefan
Moderator
Spol: M

Re: openSUSE 12.1

Post Postao/la stefan »

pribon je napisao/la:Instaliro sam ja ranije verzije openSUSE 11.2, 11.3 i čini mi se 11.4 . Uvijek je bio problem kod podešavanja zvuka, sata u trayu. Primjetio sam da kada treba da pokrenem openSUSE u početku se pojavi bijeli ekran. Kad ručno izvršim restart računara, sistem se onda podigne bez ikakvog problema. To mi se isključivo dešavalo kod openSUSE-a ( svih verzija). Podešavanje kod openSUSE-a iziskuje dosta živaca.
Nazalost spadas u onu skupinu korsnika koje suse ocito nije legao... i to zahvaljujuci hardverskim problemima.
Meni radi bez najmanje greske na 2 desktopa i 1 laptopu. Na drugom laptopu imam problema sa grafickom.. cekam drivere u kernelu :)
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
shicy

Post Postao/la shicy »

meni je Suse radio sasvim pristojno, međutim, nešto me od njega odbilo...
kako bilo, OSuse je vrhunska distribucija ;)
Nele

Post Postao/la Nele »

stefan je napisao/la:
pribon je napisao/la:Instaliro sam ja ranije verzije openSUSE 11.2, 11.3 i čini mi se 11.4 . Uvijek je bio problem kod podešavanja zvuka, sata u trayu. Primjetio sam da kada treba da pokrenem openSUSE u početku se pojavi bijeli ekran. Kad ručno izvršim restart računara, sistem se onda podigne bez ikakvog problema. To mi se isključivo dešavalo kod openSUSE-a ( svih verzija). Podešavanje kod openSUSE-a iziskuje dosta živaca.
Nazalost spadas u onu skupinu korsnika koje suse ocito nije legao... i to zahvaljujuci hardverskim problemima.
Meni radi bez najmanje greske na 2 desktopa i 1 laptopu. Na drugom laptopu imam problema sa grafickom.. cekam drivere u kernelu :)
Meni je svaki moguci komad hardvera na openSuse-u stvarao probleme. Nakon 6 sati kopanja po netu sve sam sredio i prezadovoljan sam. Osim naravno sporog boot procesa.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
retsam

Post Postao/la retsam »

Vrtim je na laptopu, iznenađujuče dobro i stabilno radi
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
zole052

Post Postao/la zole052 »

kada ga bacim na stik sa unetbootinom nece da se digne, izbaci 'no devices matches mbr identifier' :roll:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
sumski
Moderator

Post Postao/la sumski »

unetbootin i suse se ne vole - dd radi
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

retsum je napisao/la:Vrtim je na laptopu, iznenađujuče dobro i stabilno radi
uvijek radi dobro i stabilno, ako radi :) ali cesto zna ne raditi s odredjenim hardwareom...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
zole052

Post Postao/la zole052 »

sumski je napisao/la:unetbootin i suse se ne vole - dd radi
eh suse suse... je dd radi ali onda :mrgreen:

slika
retsam

Post Postao/la retsam »

Je si provjerio md5 integritet skinutoe datoteke?
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Odgovori