Evo stavio cpuboost, sada mogu clockati ali isto me malo strah da ne vrisne mob ali na 650 sam ga stavio.
Neznam koliko su izdrzljivi ovi procesori, svoj komp doma sam bez problema clocko dok ne smrzne pa onda smanjis jel je isto sa ovim stvarcicama (mobitelima)?
Sent from my LG-P350 using Tapatalk
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ne morate se bojati overlockinga.
Ako pretjerate poceti ce se smrzavati i ponasati cudno. Onda znate da ste pretjerali.
Proucite na netu do koliko se moze overlockati vas mob i mirni ste.
Mozete i postaviti ogranicenje temperaturom. Ako predje odredjenu temperaturu stavite da se procesor uspori. Takodjer ga mozete underlockati kad je neaktivan i time fajn ustediti bakteriju.
Suko je napisao/la:Ne morate se bojati overlockinga.
Ako pretjerate poceti ce se smrzavati i ponasati cudno. Onda znate da ste pretjerali.
Proucite na netu do koliko se moze overlockati vas mob i mirni ste.
Mozete i postaviti ogranicenje temperaturom. Ako predje odredjenu temperaturu stavite da se procesor uspori. Takodjer ga mozete underlockati kad je neaktivan i time fajn ustediti bakteriju.
Pa eto, koliko mi se čini da ovaj app baš i ne radi na ovom mobu. Sve piše fino kako su mu dozvoljene superuser privilegije, i kako je clockan na 650 Mhz, ali kad izađem i ponovno pokrenem aplikaciju, ponovno je postavljeno na 600 Mhz. Vidjeti ću ovih dana, kad skupim hrabrosti, pa staviti Pecanmod rom, a možda i taj kernel za overclocking pa javim kako je prošlo.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Probaj i one profile.
Pod advanced.
Ja koristim Battery temp profil. Namjestis najvisu i najnizu vrijednost.
I stvarno se osjeti razlika.
Mozda ti bude to radilo?
Suko je napisao/la:Probaj i one profile.
Pod advanced.
Ja koristim Battery temp profil. Namjestis najvisu i najnizu vrijednost.
I stvarno se osjeti razlika.
Mozda ti bude to radilo?
Namjestio sam sada, pa ću vidjeti još kako se ponaša.. A dali meni neće da radi zbog toga što imam instaliran Ad Blocker? Na početku mi javi kako je Ad Blocker instaliran, i nešto u vezi host file-a..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Na nekim procesorima radi, a na nekim ne.
Ako ti radi primjetiti ces da je sve fluidnije.
Animacije i skrolanje su gladji. Bez trzanja.
U pocetku ce te iznenaditi kako sve leti dok se ne naviknes.
Uglavnom, primjeti se jedno 20% poboljsanje.