I ja isto mrzim touchpad.. Ne mogu na njemu raditi dulje od minute, dok moj buraz koristi tuchpad iako je priključen miš - kaže da nije navikao koristiti miš..Shicy je napisao/la:ja touchpad MRZIM...spi*zi me svaki put...
strasno sam zakinut!!!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: strasno sam zakinut!!!
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa rpm mozes preko aliena prebaciti u deb.
Obicno radi bez problema.
Obicno radi bez problema.
mrzim kad pišem nešto, napišem 6-7 redaka, on mi se iz sebi poznatih razloga prebaci u prvi redak i tu nastavim pisat...i onda me osoba kojoj to pošaljem pita "koji kuuuuua" 
Shicy je napisao/la:mrzim kad pišem nešto, napišem 6-7 redaka, on mi se iz sebi poznatih razloga prebaci u prvi redak i tu nastavim pisat...i onda me osoba kojoj to pošaljem pita "koji kuuuuua"
Upravo to!
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
šta bi da da mi ne radi kao mihaelu xD
-
Lutherus
Good news!! Touchpad radi.
Sve dok imaš X touchpad radi jer jedini driver koj ti treba za njega dolazi sa xorgom. Osim ako nisi petljal po xorg.confu.
Sve dok imaš X touchpad radi jer jedini driver koj ti treba za njega dolazi sa xorgom. Osim ako nisi petljal po xorg.confu.
Kod: Označi sve
Section "InputClass"
Identifier "touchpad catchall"
Driver "synaptics"
MatchIsTouchpad "on"
MatchDevicePath "/dev/input/event*"
Option "TapButton1" "1"
Option "TapButton2" "2"
Option "TapButton3" "3"
EndSection
- mihaeeel
ugl, za sada sam na ubuntu rijesio wireless koji cak radi savrseno...
uspio sam cak i graficku testirati( prije se nisu mogle slike otvoriti a sada rade!?)
ali i dalje mi ne radi desni klik na touchpadu..
gdje konkretno mogu skinuti synaptics toucpad driver jer ga na njihovoj stranici nema?(radi se o ubuntu'u)
sorry sta sam gotovan, ali prvi puta me ovakve stvari zezaju...
hvala!
uspio sam cak i graficku testirati( prije se nisu mogle slike otvoriti a sada rade!?)
gdje konkretno mogu skinuti synaptics toucpad driver jer ga na njihovoj stranici nema?(radi se o ubuntu'u)
hvala!
- Cooleech
- Moderator
Ako ti touchpad ne radi, nemaš sreće ili ti je isključen (Fn + neka tipka), ali ako ti ne radi samo jedna od tipki, onda ti je touchpad u ku*cu.mihaeeel je napisao/la:ugl, za sada sam na ubuntu rijesio wireless koji cak radi savrseno...
hvala!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
točno to