Tko vašom zaslugom koristi linux

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

retsam
Spol: M

Re: Tko vašom zaslugom koristi linux

Post Postao/la retsam »

NITKO, osim obitelji jednostavno sam odustao od uloge misionara i svima kojima sam instalirao linux i namjestio te sve lijepo detaljno objasnio dao upute, stranice sa uputama i još neka svoje šalabahtere, prije ih informiro o svim mogućnostima i nemogućnostima su se pokazali nesposobnima za minimalno održavanje i onda sam vratio windowse, pa nek se sada bore sa malicioznim sadržajima ako nisu sposobni unmutati kanal u mikser, pa se žale da sam im pokvario zvučnu karticu :facepalm (prvi put da upotrebljavam ovaj smajl, feels great :D )
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Abzeenth je napisao/la:Vrijeme je za jedan :facepalm
:oops: Nisam ja, neću više! sdobar
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
scheissman

Post Postao/la scheissman »

zasad
supruga, sogor, brat, kolega poduzetnik da nedodju u firmu (bio je pol na ubuntu a sad kad sam mu pokazao autocad crtanje presao je full ),nekoliko vozaca koji koriste bt u nehumanitarne svrhe, i nadam se u blizoj buducnosti nekoliko poduzetnika koje ce kolega educirati
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Niko.
Svi se vratili na Vindoze.
Ja se napatio oko instalacije i podesavanja, pa kasnijeg objasnjavanja.
A svi se vratili na Vindoze nakon atake nostalgije za dobro poznatim prozorima.
Bez ikakvog razloga. Sve je radilo na Linuxu. A sad manje vise svi imaju XP-ja koji se vuce ko krepana kokos od silnog malwarea i ne zale se.
Ma nema sanse da ja ikad ikome Linux instaliram vise!
Ako oce Linux neka si sami sloze! I odrzavaju.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Suko je napisao/la:Niko.
Bez ikakvog razloga. Sve je radilo na Linuxu. A sad manje vise svi imaju XP-ja koji se vuce ko krepana kokos od silnog malwarea i ne zale se.
Imam i ja par "prebjega", ali nedam se tako lako! Ma ako triba, 300 puta ću im doć i instalirat Linux, samo zato jer mrzim M$ kao što mrzim HVIDRA-ine "pauke" i onu lihvarsku skupinu čobana što tu rade. :evil:
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
scheissman

Post Postao/la scheissman »

Suko je napisao/la:Niko.
kad moja supruga totalni noob za kompjutere sjedne za komp i odmah skuzi da sam u win (testirao nesto) i kaze gasi to govno , resetira i udje u linux znas kolko je sati sopak
Za sve dosad isprobano osim igrica je linux bolji od win. jednog dana kad tcom sa svojim spijuniranjem i microsoft udruze snage i budu djelili fifty fifty love za tuzbe za nelegalne windoze , tek onda ce jako puno ljudi preci na linux,
sljedecih para dana ce im biti , u kojoj sam ja zabludi zivio rofl
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
max360se

Post Postao/la max360se »

Cooleech je napisao/la:Imam i ja par "prebjega", ali nedam se tako lako! Ma ako triba, 300 puta ću im doć i instalirat Linux, samo zato jer mrzim M$ kao što mrzim HVIDRA-ine "pauke" i onu lihvarsku skupinu čobana što tu rade. :evil:
Znaci i kod vas su čobani. Kod nas isto,
Inace samo jednu osobu za sad.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shicy

Post Postao/la shicy »

mojom "zaslugom": brat, 2 prijatelja, cura, kolegica joj, njena sestra...zasad su svi još uvijek na dual bootu ;)
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Samo žena i kći.
Inače, pokušavam se u potpunosti riješiti titule kompjuteraša i "majstora". Dozlogrdilo mi. Više štete nego koristi od tih mojih znanja, samo ispadnem kriv za sve. Što se tiče windowsa, više ih uopće ne koristim, pa ni ne znam sve cake koje sam znao, a to u zadnje vrijeme i govorim potencijalnim gnjavatorima. Linux održavam samo na kompovima u kućanstvu.

Ima narodna "za guske nije sijeno". Neka ljudi uživaju u svojim virusima i trojanima. Ili nek si pokupuju telefone jabučarske pa nek mašu po zraku s njima. Ja ih neću ni u snu pokušati spriječiti ili nagovarati na nešto.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Odgovori