Server, 2ap-a, keystroke logger
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Server, 2ap-a, keystroke logger
Ne znam kako ti (scheissman) ali ja ne volim previse web sucelja za administraciju servera. SSH mi je puno bolji.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- scheissman
- Spol: M
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
- glaskoncILLa
keylogger ce ti pomoci samo ako imas pristup racunalu sa kojeg bi to zelio gledati ili nekakvim pecanjem gdje bi mu prvi put uvalio site do koje zeli doci kao fake koji bi odmah nakon prvog logiranja radio redirect na pravi site..
ono sto bio ispunilo vecinu tvoj zahtjeva je nekakav proxy, zgooglaj squid.
pa kad doticni gospodnin bude surfao, a ti budes analizirao logove danima i budes imao srece da se logira negdje preko unsecure veze i da koristi isti password svugdje, mogao bi cijelo vrijeme raditi capture prometa prema toj adresi i izvuci passworde iz payloada..
ono sto bio ispunilo vecinu tvoj zahtjeva je nekakav proxy, zgooglaj squid.
pa kad doticni gospodnin bude surfao, a ti budes analizirao logove danima i budes imao srece da se logira negdje preko unsecure veze i da koristi isti password svugdje, mogao bi cijelo vrijeme raditi capture prometa prema toj adresi i izvuci passworde iz payloada..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..