HP 3420 AiO Pro - razočarenje

Diskusije o hardveru i driverima pod Linuxom.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: HP 3420 AiO Pro - razočarenje

Post Postao/la Lutherus »

HP nikada, ni mrtav.
Cooleech
Moderator
Spol: M

Post Postao/la Cooleech »

HP FTW! :D
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
max360se

Post Postao/la max360se »

Cooleech je napisao/la:HP FTW! :D
:protest :o :shock:
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

max360se je napisao/la:
moraš ga shvatiti. serviser je. više se kvare više su kod njega i više zaradi.
Cooleech
Moderator

Lutherus je napisao/la:
max360se je napisao/la:
Psssst! Tiho.. neprijatelj sluša! :D :lol:
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Markec

Post Postao/la Markec »

Lutherus je napisao/la:HP nikada, ni mrtav.
postoji li koji bolji ? Ja imam hp moj brat ima hp i mislim da su bolji od drugih po kvaliteti.
max360se

Post Postao/la max360se »

Lutherus je napisao/la:
max360se je napisao/la:
I ja sam.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
mali radnik

Post Postao/la mali radnik »

Markec, vjerujem da si u pravu. Osobno nemam baš nikakvog razloga za reklamu HP-a, ali zasad se nemam na što požaliti, ni ja, ni ljudi s kojima radim (a ja sam 'mali radnik' samo što se linuxa tiče). No, što je uopće dobar hardware? Prije ovog HP Microtower radio sam punih devet i pol godina sa sklepanim sustavom: procesor AMD Duron 900Mhz, 128 Mb RAM, 20 GB HDD, grafičku i ne pamtim, sve to na Matsonic ploči za koju su na drugim forumima tvrdili da je uspjeh ako radi dvije-tri godine. U nepunih deset godina rada, odgovorno tvrdim, ni najmanji kvar nisam imao, a odlučio sam se za novi PC samo zato jer sam se ovoga staroga zasitio. Bio je i dalje posve ispravan, ali završio je u starom željezu, jer sam se stidio nekome i darovati tako skromnu konfiguraciju (istina, igre me ne privlače). Inače, OS je u početku bio Win 98 SE, pa zatim Win XP service pack 3. S ovim novim rabim isključivo LMDE, raskrstio sam s Win. A upućene kolege s ovog foruma, kojima zaista svaka čast i slava na znanju softwarea i korisnim savjetima (osobito pohvala gosp. Baksi, alias Lutherus, što je u svoje upute uz Bash dodao i napomenu o malicioznim naredbama koje moramo izbjegavati), zamolio bih da pojasne (ako žele) koji su konkretno (potencijalni) problemi koji prijete od HP-a. I to je dobro znati, kao i finese iz linuxa. Pozdrav svima!
Cooleech
Moderator

Šalu na stranu, nemam ni ja lošeg iskustva sa HP-om. Kvarovi se događaju više-manje podjednako na svim brendovima, tako da...
Odgovori