Ne mogu ni ručno obrisati, "move to trash" mi je onemogućena. Ne mogu ni sa "sudo rm -r directory". Baca mi error da je read only system. Ima netko ideju do čega bi moglo biti? Na usb-u je trenutno Mint koji je gore stavljen sa "ImageWritterom".
EDIT:
Ahh skužio, mora se prvo unmountat da se može formatirat
Test prvoklasne inteligencije sastoji se u sposobnosti istovremenog držanja dviju suprotnih ideja u glavi, a da se pritom zadrži sposobnost funkcioniranja.
Nakon uspješnog formatiranja i dalje imam probleme. Probao sam prvo staviti image od minta sa MultiSystem. On mi uopće ne detektira usb (probao sam ga formatirat i sa FAT i sa ext4). Nakon toga sam skinuo UNetbootin i uspio sam stavit image gore. Kad ubacim usb u laptop i bootam, krene učitavat sve sa njega, međutim nakon nekog vremena napiše MEMDISK: Image seems to have fractional end cylinder. I ispod toga "loading boot sector...". Međutim tako stoji već 10 min i ništa se ne događa. Sumnjam da će bit išta dalje od toga, pošto mi usb ne blinka, znači da ništa ne učitava sa njega...
EDIT:
Whoops uspio sam sam opet nać svoju grešku. Za multisystem sam morao .iso prepravi u .img. I kada sam radio image sa UNetbootin zaboravio vratit u .iso zato nije napravio kak spada image. Sad radi. Javim se sa dojmovima i Mint-u
Test prvoklasne inteligencije sastoji se u sposobnosti istovremenog držanja dviju suprotnih ideja u glavi, a da se pritom zadrži sposobnost funkcioniranja.
Evo da podjelim iskustvo koje će ti možda pomoći.Formatirao sam usb kao FAT,zatim ga mountao i pokrenuo Multisystem.Program je detektirao usb na koji zatim klikneš (ili već nekako označiš da na njemu želiš raditi) na naziv usb-a i dopustiš mu da instalira grub prije nego na njega staviš distru po želji.Meni tako radi.