EA na Ubuntu Developer Summitu!
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: EA na Ubuntu Developer Summitu!
Ali samo tako dugo dok ne uništavaju tuđi hardveraj. Kaj sa svojim rade nije me briga ali mojeg nek ne diraju.
EA games, challenge everything.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Markec
- Spol: M
Jesu li ti ljudi imali pravo na odštetu ?Lutherus je napisao/la:Ali samo tako dugo dok ne uništavaju tuđi hardveraj. Kaj sa svojim rade nije me briga ali mojeg nek ne diraju.
Nekako sumnjam da bi nešto takvo ponovili.
- Markec
- Spol: M
Možda i ova godina je početak doba linuxaMarkec je napisao/la:Jesu li ti ljudi imali pravo na odštetu ?Lutherus je napisao/la:Ali samo tako dugo dok ne uništavaju tuđi hardveraj. Kaj sa svojim rade nije me briga ali mojeg nek ne diraju.
w8 neče biti u mogučnosti playati dvd-ove.
http://info.ba/tekstovi1_tekst.aspx?tid ... r%20modula...
bit će omogučeno samo ako naknadno instaliraju te drivere i programe.
-
Lutherus
Odšteta? Kakva odšteta? To je borba protiv piratluka. Nema tu odštete.Markec je napisao/la:Jesu li ti ljudi imali pravo na odštetu ?Lutherus je napisao/la:Ali samo tako dugo dok ne uništavaju tuđi hardveraj. Kaj sa svojim rade nije me briga ali mojeg nek ne diraju.
Ima tu jedna stvar koja mi baš nije jasna - EA navodno želi upotrijebiti Ubuntu Software Center za distribuciju svojh igara, pa da li to onda znači da će igre biti dostupne samo za Ubuntu ili i za druge distre?
Isto pitanje mi se postavlja i kad je riječ o Steamu. I oni čini mi se pregovaraju samo s Canonicalom i rade optimizaciju baš za Ubuntu.
Isto pitanje mi se postavlja i kad je riječ o Steamu. I oni čini mi se pregovaraju samo s Canonicalom i rade optimizaciju baš za Ubuntu.
RTFA, ljudi - da, EA samo za Ubuntu. Kako kaže u članku, njima je Linux Android & Ubuntu. Naravno, to što se tiče službene podržanosti.Lutherus je napisao/la:E vidiš dosta dobro pitanje.
- drone
- Moderator
Ne ulazeći u rasprave o moralnosti firmi poput EA, što se mene tiče developeri i izdavači slobodno nek izaberu jednu jedinu distru i neka rade samo za nju. Ako će to biti Ubuntu, meni ne smeta, naprotiv. Mislim da bi u tom slučaju većina programa i igara našlo svoj put i u repoe ostalih distri, osim ako ne bude nešto totalno zatvoreno što je isto moguće. To naravno ne podržavam.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
To je već zanimljivo pitanje - je li Ubuntu potreban za USC?drone je napisao/la:Ne ulazeći u rasprave o moralnosti firmi poput EA, što se mene tiče developeri i izdavači slobodno nek izaberu jednu jedinu distru i neka rade samo za nju. Ako će to biti Ubuntu, meni ne smeta, naprotiv. Mislim da bi u tom slučaju većina programa i igara našlo svoj put i u repoe ostalih distri, osim ako ne bude nešto totalno zatvoreno što je isto moguće. To naravno ne podržavam.