neš nevlja sa linuxzasve.com
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: neš nevlja sa linuxzasve.com
meni sinoć ff nije radia. ni luakit. ni seamonkey
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Meni sve radi normalno.
radi i meni sad...tj sinoć nije radilo nekih 10-ak min...
Za sad i meni radi.
A znam do cega je. Ovdje pada kisa zato simke i ja ne mozemo pristupiti, a pretpostavljam da ni lipo vrime ni u Splitu.
A znam do cega je. Ovdje pada kisa zato simke i ja ne mozemo pristupiti, a pretpostavljam da ni lipo vrime ni u Splitu.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
još uvjek skida.
zanimljivo je što skine kad kliknem na portal, gore na logo ili gad guglam.
zanimljivo je što skine kad kliknem na portal, gore na logo ili gad guglam.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Probaj Cache obrisat.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
restarto kom i radi sve, bo!
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Ne samo privatne poruke, svako toliko baci takvu gresku. Rekoh vam da je problem s bazom.