Wheezy
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Wheezy
Huh... ja nabacio testing u Virtualbox... i sad testiram i LXDE, XFCE... jer definitivno mi se ne sviđa Gnome 3 (nema ikona, nema desne tipke miša na desktopu, tam gdje su tipke za gašenje, maksimiziranje prozora su mi velike... naučen na mac os 9 temu 
- retsam
- Spol: M
Sve se to može riešiti u postavkama shella i s par dodatnih ekstenzija i macisch temom, a i uviek postoji fallback koji je pandan normalnom gnometu.Spider je napisao/la:Huh... ja nabacio testing u Virtualbox... i sad testiram i LXDE, XFCE... jer definitivno mi se ne sviđa Gnome 3 (nema ikona, nema desne tipke miša na desktopu, tam gdje su tipke za gašenje, maksimiziranje prozora su mi velike... naučen na mac os 9 temu
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Ma znam da se može. Trenutno mi se ne da zezat sa time... Možda kad Wheezy postane glavni. Do tada malo prtljanja po testingu u Virtualboxu.retsam je napisao/la:Sve se to može riešiti u postavkama shella i s par dodatnih ekstenzija i macisch temom, a i uviek postoji fallback koji je pandan normalnom gnometu.
A i ne da mi se prtljat s ekstenzijama. Ustvari ni ne znam odakle i šta (idem sada pogledat). Još sam na Debian Squeeze kao glavnom OS-u
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
wow
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
max360se je napisao/la:Wheezy Freezy
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
The Acacia Strain
predivno! necu valjda morat na KDE prec
danas sa lxde/xfce preša na gnome3 fallback...divota čovječe 
Stavi si gnome classic
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
The Acacia Strain
sta mislite da to probam na MSI (AMD TURION x2 TL-60 procesori, 4 gigsa rama)? da li bi to moglo sljakat, a?