Tema uz svaku distribuciju- Tweakanje nakon instalacije
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Zaključana tema - Tweakanje nakon instalacije
Možda tema-redirect na wiki članak kojeg bi mogli svi uređivati?
Ne tema na forumu, kao što je i prijedlog, osim toga, stefan moderator si, otvori temu i zaključaj je i radi kao što si predložio, a moderatori ostalih foruma će to učiniti ako im se svidi/bude praktično.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Napravljeno.max360se je napisao/la:Ne tema na forumu, kao što je i prijedlog, osim toga, stefan moderator si, otvori temu i zaključaj je i radi kao što si predložio, a moderatori ostalih foruma će to učiniti ako im se svidi/bude praktično.
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =12&t=9205
Malo je nekonzistentno, jer neke stvari radim u Yastu a neke u konzoli... ali ja tako volim
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Je zaključana tema? Jer meni nije (vjerojatno jer sam moderator).
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Nije.
(Inače bi ti se pokazivalo da je zaključana, ali bi mogao raditi s njom kao da nije.)
(Inače bi ti se pokazivalo da je zaključana, ali bi mogao raditi s njom kao da nije.)
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Daću vam ja don Suko!
Dobra je ideja. Jedino bi bilo lijepo da se s te teme materaijal sakupi i kad bude gotov stavi u wiki.
To je pola sata posla.
U biti za to bi i trebao služiti wiki. A ne forum.
Al, ne smeta ni na forumu.
Dobra je ideja. Jedino bi bilo lijepo da se s te teme materaijal sakupi i kad bude gotov stavi u wiki.
To je pola sata posla.
U biti za to bi i trebao služiti wiki. A ne forum.
Al, ne smeta ni na forumu.
kako da tu temu zaključam?? i da je stavim sticky?
pod Moderatorske radnje/akcije/whatever imaš opcije Zaključaj i Sticky (ili tako nešto, dugo nisam radio s phpBB-om, mybb
)
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ako ti ne radi klik na dnu, moras ici na moderiranje foruma. I tamo zakljucati.
Meni jedno vrijeme nije radio klik a sad radi normalno.
Meni jedno vrijeme nije radio klik a sad radi normalno.