Sto god da su pokusali izgleda da je neslavno prosloNiksaVel je napisao/la:http://www.carnet.hr/projects/opendesktop?CARNetweb=
jel zna tko sto vise o ovome?
ODF postao nacionalna norma
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ODF postao nacionalna norma
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Ovaj problem imam i ja (Wine i Office2003)NiksaVel je napisao/la:ma vrtim ja office2003 preko wine na linux mintu, ali ima svojih par nedostataka... koje kad sumiram ipak ne daju dovoljnu funkcionalnost... tocnije... ne mogu (ili barem ne znam kako) povezati ms office da otvara .doc .xls i .ppt dokumente... naime kad kazem da otvori dokument sa powerpointom samo mi se ucita blank powerpoint bez ikakvog otvorenog dokumenta itd...
Ovo mi radi bez problema.NiksaVel je napisao/la:Drugi problem je sto mi copy/paste ne radi... jednostavno javlja nekakvu server gresku...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- NiksaVel
- Kontakt:
imas neki hodogram po kojem si osposobio office2003 preko winea?
mislim da bi bilo jako zgodno da imamo negdje jednostavni step-by-step za instalaciju....
ja sam pratio dosta tutoriala dok nije proradilo... zadnje me jos gnjavilo sto mi je word printao sve boldano.... dok nisam jos neke dodatne pakete instalirao preko winetricksa..
mislim da bi bilo jako zgodno da imamo negdje jednostavni step-by-step za instalaciju....
ja sam pratio dosta tutoriala dok nije proradilo... zadnje me jos gnjavilo sto mi je word printao sve boldano.... dok nisam jos neke dodatne pakete instalirao preko winetricksa..