Valve izdaje Half Life za Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Valve izdaje Half Life za Linux
Bolje ikad nego nikad, znali smo i prije kasniti oko nekih stvari, ali ako su dovoljno bitne neka se pojave na našim stranicama kad-tad. Nismo nikakav formalni ured pun plaćenih ljudi koji zarađuju za kruh i pokorno rade; situacija je kod nas nešto drugačija i ovakve sitne propuste si smijemo dozvoliti. Ipak samo volontiramo, dajemo energiju, trud i vrijeme... a najčešće dobiješ samo kritiku po komentarima. Ljudi bi vrhunski kvalitet, a nisu svjesni da im je sve servirano potpuno besplatno (note to myself: naglasiti to negdje na stranici, možda i donate button).
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
A i pitanje je kolko ljudi vidi sve te vjesti prije nego ih mi objavimo. For instance, ja sam saznal ovo odavde.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Suko
- Site Admin
Ma slobodno objavite.
Dosta ljudi kupi novosti s nase stranice. Ne prate svi svaki dogadjaj iz Linux svijeta i sve vezane svjetske stranice.
Ne kasnimo bas nesto strasno.
Dosta ljudi kupi novosti s nase stranice. Ne prate svi svaki dogadjaj iz Linux svijeta i sve vezane svjetske stranice.
Ne kasnimo bas nesto strasno.
- Gogy
- Kontakt:
Apsolutno. Ne bih uopće znao za ovu vijest da je nisam na forumu vidio.Suko je napisao/la:Ma slobodno objavite.
Ne kasnimo vas nesto strasno.