openSUSE 13.1
Moderator/ica: Moderatori/ce
- bikerbj
- Spol: M
Re: openSUSE 13.1
moram li prilikom instalacije brisati particiju (mapu) home ili će to ostati sačuvano...
Ne moraš, a možeš. Kak ti odgovara
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- bikerbj
pa da nemoram opet sve podešavat iznova i kopirat na vanjski disk....suse je ovo i bit ce opet suse samo 13-ica...i KDE ostaje...
onda ću probat ostavit....
Ostavi. Nema potrebe za brisanjem. Ako ti eventualno KDE bude radio probleme zbog starih postavki, onda samo obrišeš hidden .kde i .kde4 direktorije sa svog home-abikerbj je napisao/la:pa da nemoram opet sve podešavat iznova i kopirat na vanjski disk....suse je ovo i bit ce opet suse samo 13-ica...i KDE ostaje...
Nešto će izgubiti time (npr accounte u Kmailu i Akomnadi resurse...). Iako vjerujem da će proći OK, svakako napravi backup!Grof je napisao/la:Ostavi. Nema potrebe za brisanjem. Ako ti eventualno KDE bude radio probleme zbog starih postavki, onda samo obrišeš hidden .kde i .kde4 direktorije sa svog home-a
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- bikerbj
sutra ću se primit toga pa ćemo vidjeti kako ide....
TO neka radi tek ako se novi KDE neće ponašati kako treba, ali da, svakako back-up (meni je to pod normalno, pa više ne naglašavamstefan je napisao/la:Nešto će izgubiti time (npr accounte u Kmailu i Akomnadi resurse...). Iako vjerujem da će proći OK, svakako napravi backup!Grof je napisao/la:Ostavi. Nema potrebe za brisanjem. Ako ti eventualno KDE bude radio probleme zbog starih postavki, onda samo obrišeš hidden .kde i .kde4 direktorije sa svog home-a
SuSe je napisao/la:Evo pohvala:
http://www.muktware.com/2013/10/testing ... nues/15250
Ooo, da, a njihov OBS sustav za osobno buildanje paketa je Awesome! Kakav PPA...
OBS builda i za openSUSE i za Ubuntu, Debian, Arch... - a opet sve se builda kod njih na serverima i daje dobre izvještaje.
Ma meni je taj OBS totalno otkriće od kada sam počeo neke paketiće sam buildati jer ih nema...
Hmm, meni Lancelot baca Seg Fault kada pozovem neku aplikaciju s root ovlastima (YaST, Root Dolphin i sl.) Izgleda da da je do KDE su-a. Ali samo prvi puta, nakon toga radi.