Pitam se zašto?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Pitam se zašto?
Za sad je najpametnije suzdržati se bilo kakvih komentara .. znači epeliram na sve korisnike .. 

Pokusaj flejmanja koji govori da se Gentoo korisnici samo hvale i da bi ih korisnici Debianoida trebali pretuci?
-
gMajstor
Pa što bre sve sagledavate kroz fizicko nasilje ... sagledajte dublje poruku. Nije reč o fizičkom nasilju.
... i verujte mi osmeh ce vam obasjati lice
... i verujte mi osmeh ce vam obasjati lice
Pogledao sam i mišljenja sam da pogledaš i ti još nekoliko puta pa možda uvidiš da bi bilo najbolje da sam sebi obrišeš post ..
- Abzeenth
- Site Admin
Dodala bih svoje skromno mišljenje da je ova tema odavno zastranila i odmaknula se od onog o čemu je (valjda) trebala biti, tako da bi bilo dobro da pripazite i smanjite količinu majmunisanja, jer bi mogla završiti pod ključem.
Ne zaključati, nego pobrisati. Ta količina provokacija i destrukcije nikome ne treba.
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Tema je odavno zastranila i nema smisla. Plus što vodi u svađe pa stoga zaključavam.