Shrike, ti si bio u pravu!
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: čavrljanje
I nadasve čestitke našem nadahnutom vizionaru Shrikeu koji je imao viziju pokrenuti ovu temu u doba kada smo svi smatrali da je offtopic trenutni hir i da nema nikakve budućnosti!

Vidoviti Mil...Shrike 
ja san već naručia cimenat za spomenik 
A ja ću kovanu ogradu oko njega napravit da ljudi ne curaju po njemuShicy je napisao/la:ja san već naručia cimenat za spomenik
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
A ja pripremam knjigu s 1000 listova za offtopic posjetitelja njegovog spomenika. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Bilo je teško u tim divljim danima, te bih ovime putem htio zahvaliti mami i tati, prijateljima, urednicima ovog portala i foruma, te nadasve članovima LZS-a bez čijeg mukotrpnog truda ovo sam zasigurno ne bih uspio! Vaš rad se i sada očituje meta-čavrljanjem - čavrljamo o čavrljanju! Ovi epohalni uspjesi će postati besmrtni kada iziđe block-buster film u režiji ponajboljih Holivudskih glumaca i režisera :O
Nego, danas se dogodilo nešto gotovo pa paranormalno! Imao sam termin kod zubara u 10:30 i došao na red u 10:35 tog istog dana. Već sam se oboružao sa knjigom i 5 epizoda originalne "the addams family" na mobitelu, a kada ono sustav čak i radi!
Nego, danas se dogodilo nešto gotovo pa paranormalno! Imao sam termin kod zubara u 10:30 i došao na red u 10:35 tog istog dana. Već sam se oboružao sa knjigom i 5 epizoda originalne "the addams family" na mobitelu, a kada ono sustav čak i radi!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- zagortenay
- zagortenay
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee skočio na 1002 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
No pain,no pain!
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Eto, stavljen ti je post na 1001 stranicu 
Sad ste natukli 4 strane offtopica samo o temi čavrljanje i broju postova i strana
Kamo sreće da tu energiju ulažete u pisanje wiki.open.hr stranica
Ma znam da zvučim grozno, ali se samo šalim
Ova tema i je za takve stvari, uživajte u offtopicu i čavrljanju
Sad ste natukli 4 strane offtopica samo o temi čavrljanje i broju postova i strana
Kamo sreće da tu energiju ulažete u pisanje wiki.open.hr stranica
Ma znam da zvučim grozno, ali se samo šalim