čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

holden
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la holden »

Ajde, dosta je, ustajte pre nego ja krenem na spavanje :D
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
krofna

Post Postao/la krofna »

shrike je napisao/la:Čitava ova strategija plus to što prodaju rezultate pretraživanja amazonu mi govori da je firma u teškim problemima.
Vidjeli su da kampanja ne ide dobro pa sada opet prodaju mobitele po $600 umjesto $800. Sve mi se čini da si u pravu i da oni ne mogu priuštiti neuspjeh s ubuntu edge.

http://korczynskij.pl/shared/ubuntu/?gmt=-1

Nagib tangenti se jako povećao otkad su vratili cijenu natrag na $600, ali neće ovo u nedogled ovako :kava
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Znači, nisam mislio da će se to desiti. Bio sam bahat, arogantan i umišljao sam si da sam besmrtan i onda se sudbina gorko poigrala samnom. Naime, počeo sam vjerovati u teorije zavjere; još gore, počeo sam ih smišljati. Naime, radi se o sljedećem. Imam već oko 2 desetljeća dedine lule za duhan. I rekoh, ajde da kupim vrćicu duhana za lule pa da ja vidim kao je (inače ne pušim cigarete, tu i tamo cigaru). Kupim ja duhan i to baš za lule, žigice i smjestim se da ću napuniti lulu kada... ŠOK! Šok i nevjerica! Taj duhan miriše. Uopće se ne zajebavam. Kada ga pušiš (bar u luli, nemam rizle pa nisam probao), to ostavlja kompletno drugačiji okus u ustima. U sobi nakon toga ne smrdi, već ima lagani miris kao da sam upalio mirisnu svijeću.

Tu dolazi na scenu teorija zavjere: što god da oni stavljaju u cigarete, veze nema sa duhanom. Razlika između mirisa cigarete i ovoga je kao da je u cigaretama obojani papir sa koncentratom nečega što je netko sa ozbiljnim olfaktološkim problemima prije 100 godina doživio kao okus i miris duhana. Da mi netko ponudi poli salamu i nazove ju vrhunskim pršutom, ne bi bilo dovoljno ekstreno kao usporedba. Ovo je doslovce riječ o komičnim ekstremima. WTF oni stavljaju u cigarete?!?!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zole052

Post Postao/la zole052 »

shrike je napisao/la:Znači, nisam mislio da će se to desiti. Bio sam bahat, arogantan i umišljao sam si da sam besmrtan i onda se sudbina gorko poigrala samnom. Naime, počeo sam vjerovati u teorije zavjere; još gore, počeo sam ih smišljati. Naime, radi se o sljedećem. Imam već oko 2 desetljeća dedine lule za duhan. I rekoh, ajde da kupim vrćicu duhana za lule pa da ja vidim kao je (inače ne pušim cigarete, tu i tamo cigaru). Kupim ja duhan i to baš za lule, žigice i smjestim se da ću napuniti lulu kada... ŠOK! Šok i nevjerica! Taj duhan miriše. Uopće se ne zajebavam. Kada ga pušiš (bar u luli, nemam rizle pa nisam probao), to ostavlja kompletno drugačiji okus u ustima. U sobi nakon toga ne smrdi, već ima lagani miris kao da sam upalio mirisnu svijeću.

Tu dolazi na scenu teorija zavjere: što god da oni stavljaju u cigarete, veze nema sa duhanom. Razlika između mirisa cigarete i ovoga je kao da je u cigaretama obojani papir sa koncentratom nečega što je netko sa ozbiljnim olfaktološkim problemima prije 100 godina doživio kao okus i miris duhana. Da mi netko ponudi poli salamu i nazove ju vrhunskim pršutom, ne bi bilo dovoljno ekstreno kao usporedba. Ovo je doslovce riječ o komičnim ekstremima. WTF oni stavljaju u cigarete?!?!
puno ti trebalo da skuzis :)

...jos od duhana ne smirdi stan, od duhana nemas jutarnji kaslj, od duhana ti se ne skuplja katar u grlu...

ja vec dvije godine pusim duhan, sto domaci sto kupovni za motanje i cigare ako slucajno i zapalim koju svakih par mjeseci gade mi se... dan i noc razlika
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ne znam, taj duhan za lule je bitno drugačiji i od ovog kupovnog za rizle/motanje. Probaj kupiti jednom, dođu ti od 45 kn pa na dalje.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

blacx je napisao/la:A gdje je drone? :? Nema ga mjesec dana čini mi se :misli
Evo, navratih malo na forum.

Zatvaram firmu, to će izgleda biti ok, ali sad dolaze godišnji pa suci ne rade i tako... valjda se najesen napokon riješim muke (nije za vjerovati kolika je gnjavaža zatvoriti d.o.o. i koliko se vremena, novca, papira i tonera potroši).
Osim toga imam još nekih problemčića pa su mi se živci malo stanjili i ovih dana nisam se u stanju baviti forumom i LZS-om, ali valjda će i to proći.

Ništa posebno... Vidimo se kad sredim još neke stvari. Pozdrav svima. Nadam se da uživate u ljetu i lijepom vremenu :)
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Drzi se, stari! Forum je pust bez tebe... Nadam se da se sto prije vidimo ;)

Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
blacx

Post Postao/la blacx »

calisto053 je napisao/la:Drzi se, stari! Forum je pust bez tebe... Nadam se da se sto prije vidimo ;)
Samo ti to izguraj, forum može čekati :thmb-up
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Tako je Drone, drž se i budi nam dobar! I vrati se što prije na forum :)
retsam

Post Postao/la retsam »

drone je napisao/la:
Zatvaram firmu, to će izgleda biti ok, ali sad dolaze godišnji pa suci ne rade i tako... valjda se najesen napokon riješim muke (nije za vjerovati kolika je gnjavaža zatvoriti d.o.o. i koliko se vremena, novca, papira i tonera potroši).
Suosjećam s tobom: prijava sudu odluke o likvidaciji, pozivi vjerovnicima u Narodnim novinama, odluka o brisanju, prilaganje knjigovodstvenih dokumenata na sudu pa opet prijva trgovačkom sudu. :nee
Baš se ovih dana koljem s carinskom upravom i službom za korisnike na odjelu za intrastat, svaki dan nova inačica obrasca. pface
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Zaključano