čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

holden
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la holden »

Sunce mu poljubim, od 22h sam na poslu, imam još 4 sata do kraja, a sad se mi tek prispavalo. Umreću, majke mi.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ja sam bio od 19 do prije minutu-dvije, sad gasim sve i odoh doma :zzz .. a ti izdrži još tih tri sata :pc-vesel
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

AJME!!! Vidim leteće svinje!!!

Upravo sam na chatu s t-comom i nešto trabunja da ima interneta za mene!!!
Jest da ne vjerujem dok ne dobijem ruter, ali opet... nada je živa!!!

EDIT: agent tvrdi da je dostupno! Upravo sam podnijela zahtjev, nadam se da me u utorak neće dočekati odgovor: "Nema parica!"
Those who stand for nothing fall for anything.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Suko je napisao/la:Heh.
Studentski dani su vrijeme za takve stvari. Sad sam malkice prestar za to. Spavao bi jedno pet dana nakon par dimova. :zvizdi
Ali ozbiljno, alkohol je snažno sredstvo ovisnosti. Neizmjerno štetno po zdravlje i uništavajuće za obitelj i društvo. Odvikavanje od ovisnosti je izrazito teško, a apstinencijske krize mogu biti životno ugrožavajuće. Pa ipak je alkohol legalna i prihvatljiva droga u današnjem društvu.
Marihuana s druge strane ne izaziva ovisnost. Kratkotrajno konzumiranje nije nešto posebno štetno. Štetan učinak dugotrajnog konzumiranja još nije sasvim poznat, ali znamo da postoji rizik tumora pluća i kroničnih plućnih bolesti, te da postoji mogućnost oštećenja genetskog koda ljudskih reproduktivnih stanica, a postoje i pokazatelji da dugotrajno korištenje izaziva trajno oštećenje mozga.
No, ako usporedimo s alkoholom, to je zanemarljivo. Zato nemam ništa protiv legalizacije marihuane, ali ne bi trebalo pretjerivati u korištenju jer posljedice dugotrajne konzumacije sasvim sigurno postoje.
Jedini pravi problem kod gandže je što može biti trigger za šizofreniju, kao i svaka hal. droga (marihuana itekako može u velikim količinama biti halucinogen), a rizična skupina su upravo oni koji najviše puše iliti dvadesetogodišnjaci. Također, maloljetnici i adolescenti vrlo lako mogu razviti kratkotrajnu ili dugotrajnu psihozu.

Suko, malo su se stvari promijenile otkad si ti bio student i imao dugu lepršavu kosu. Tada si mogao zapaliti par komada bez problema, danas je to pojačano X puta regularnim ili GMO putevima, tako da je dovoljno recimo povući dva dima dobrog skanka da se baš zabetoniraš. A klinci se prave važni, tko će više i eto ti problema...

Definitivno sam za legalizaciju, ali naravno uz određene mjere zaštite mladih.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

iv@n je napisao/la:
Da, da i jos jednom da.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
zole052

Post Postao/la zole052 »

iv@n je napisao/la: Suko, malo su se stvari promijenile otkad si ti bio student i imao dugu lepršavu kosu. Tada si mogao zapaliti par komada bez problema, danas je to pojačano X puta regularnim ili GMO putevima, tako da je dovoljno recimo povući dva dima dobrog skanka da se baš zabetoniraš. A klinci se prave važni, tko će više i eto ti problema...
aj daj... svake prijestupne dobijes neko cudo pospricano ne znam cime... a legalizacijom doslo bi samo do kontrole robe na trzistu i ne bi se prodavala takva sranja

je bolje da se klinci prave vazni sa alkoholom i cigaretama, lijepo se napiju i onda idu raditi sranja okolo mlatiti ljude itd... umjesto da se lijepo napuse i smijulje i spavaju ko bebe :zamisljen

koliko god mozda ima losega u marihuani ima puno vise u alkoholu i cigarama koji su legalni da legalniji ne mogu biti, bolje da njih zabrane :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052

Post Postao/la zole052 »

a sta kazete na ovo:
The CDC has quickly removed a page from their website, which WAS cached here (since removed by Google so you can view an image of the cache below), admitting that more than 98 million Americans received one or more doses of polio vaccine within an 8-year span from 1955-1963 when a proportion of the vaccine was contaminated with a cancer causing polyomavirus called SV40.
http://www.bibliotecapleyades.net/salud ... nas167.htm
pa se vi brinite sto netko zapali joint... a tko zna cime tek cjepite vasu djecu :hmm
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

iv@n je napisao/la: Jedini pravi problem kod gandže je što može biti trigger za šizofreniju, kao i svaka hal. droga (marihuana itekako može u velikim količinama biti halucinogen), a rizična skupina su upravo oni koji najviše puše iliti dvadesetogodišnjaci. Također, maloljetnici i adolescenti vrlo lako mogu razviti kratkotrajnu ili dugotrajnu psihozu.

Suko, malo su se stvari promijenile otkad si ti bio student i imao dugu lepršavu kosu. Tada si mogao zapaliti par komada bez problema, danas je to pojačano X puta regularnim ili GMO putevima, tako da je dovoljno recimo povući dva dima dobrog skanka da se baš zabetoniraš. A klinci se prave važni, tko će više i eto ti problema...

Definitivno sam za legalizaciju, ali naravno uz određene mjere zaštite mladih.
Danas ćeš se prije zatrovati kupljenom GMO hranom nego travom.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
zole052

Post Postao/la zole052 »

PunkBastard je napisao/la: Danas ćeš se prije zatrovati kupljenom GMO hranom nego travom.
:lulz

na zalost istina :(
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ne znam ekipa. Na mene thc nikada nije djelovao, osim što miriše super. I probao sam ono iz amsterdama, i probao sam u sobama koje su čitave kao veliki bong i ništa (dakle nije da ne uvlačim). Čini mi se da je u bar 50% slučajeva čisti placebo (iako prije 95%). Ipak, ako taj placebo smanji broj mrtvih na cesti i opće nasilje (da ne kažem obiteljsko), ja sam za!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Zaključano