čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

bertone
Site Admin
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la bertone »

shrike je napisao/la:Dajte nemojte teorije zavjere o cjepivima. Ja sam se cijepio na hepatitis i ništa mi nije.
Si siguran? .. mislim cjepivo su ti dali liječnici, potom ti isti ti liječnici vele da je nakon cjepiva sve OK i da nema nikakvih nuspojava .. :hmm

Jedino pametno što mogu reći u vezi cjepiva je da mi se politika cijepljenja djece našeg min. zdravstva ne sviđa iako ništ ne možemo po tom pitanju jer je zakonima propisano cijepljenje .. a ne sviđa mi se zato je što unutar 7 godina mojih troje djece svaki put dobilo različiti koktel cjepiva što mi govori da baš i nema nekog određenog standarda :(
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

zole052 je napisao/la:
PunkBastard je napisao/la:...a i pomaže kad malo popiješ prije, samo ako pretjeraš bljuvanje unlimited.
si lud, to je zabranjeno... piti mozes poslije nikako prije :mrgreen:
Ma nema to veze, može se prije ali malo, 2 piva tek toliko da malo zuji pa onda zapalit.
iv@n je napisao/la:Ovo je nemoguće. Ili ne uvlačiš kako treba (što je moguće, jer nisi pušač inače), ili su ti uvalili čaj neki, ili si medicinski fenomen. Probaj napravit brownies, imaš recepte po netu. Ovdje nema govora o placebo efektu.
Moguće je da ne utječe jer ovisi kako mozak interpretira taj THC, nekada treba više malo, nekada manje, nekada vrstu drugu ali kad tad će efekt uhvatiti. A i kako kažeš, ovisi kako uvlači.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Staromodan

Post Postao/la Staromodan »

Jbt, mislio sam da su tu samo neki povučeni tipovi (i poneka cura kojoj je dosadno ili hoće biti posebna) koji radno i slobodno vrijeme provode čeprkajući po računalima, a kad ono hrpa drogeraša...
Bertone, polako sa Shrikeom da se ne prestraši, vidiš da je tek sad počeo pravo uživati u mirisu spaljenog duhana.
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Staromodan je napisao/la:Jbt, mislio sam da su tu samo neki povučeni tipovi (i poneka cura kojoj je dosadno ili hoće biti posebna) koji radno i slobodno vrijeme provode čeprkajući po računalima, a kad ono hrpa drogeraša...
Bertone, polako sa Shrikeom da se ne prestraši, vidiš da je tek sad počeo pravo uživati u mirisu spaljenog duhana.
Marihuana je samo prikazana kao droga, po učincima i svemu ostalom duhan je prava droga.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Staromodan

Ono je trebala biti šala.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Staromodan je napisao/la:Ono je trebala biti šala.
ofkors :-D .. kak je na irc-u :mrgreen:
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Staromodan

Još jedna obljetnica, tema je pregledana 110 tisuća puta.
Na ircu je kul, nema nikoga tj. ima ali kao da nema.
krofna

Post Postao/la krofna »

Staromodan je napisao/la:Još jedna obljetnica, tema je pregledana 110 tisuća puta.
Na ircu je kul, nema nikoga tj. ima ali kao da nema.
Eee da si nešto napisao možda bi ti i odgovorio ;)
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

shrike je napisao/la:Dajte nemojte teorije zavjere o cjepivima. Ja sam se cijepio na hepatitis i ništa mi nije.
Evo, ovdje možeš pročitati ono o čemu sam pričao što se dogodilo u BiH. Nije nikakva zavjera, očito nema nekakvog standarda kao što Bertone kaže, već se farmaceutske kompanije natječu, onako pravo konkurentski, tko će prodati više.

A znamo da je profit ispred svega, pa se lako dogodi da masa ljekova stigne na tržište a da nije dovoljno testirana (kasnije povuku).
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

Problem s marihuanom, tj. konopljom - to je biljka koja ima nevjerojatno mnogo mogućih upotreba a ostracirana je radi čega? Ničeg konkretno. Duhan stvara veću ovisnost i dugoročno ima lošije učinke po zdravlje, pa eno poticaje dijele za uzgoj.

Panem et circences. Zamislite sad da dođe Vlada, Sabor, i izglasa se zakon po kojemu je marihuana u rangu duhana. Ma ne da bi došlo do prijevremenih izbora nego bi čitav saziv Sabora bio prognan, osuđen i proglašen neprijateljem. Jer TO je najveći problem u RH. Ista stvar kao i s pederskim brakovima. Odnekud se uopće pojavila misao da svaki Ivo i Ana imaju PRAVO odlučivati tko se smije s kim ženiti i usvajati djecu. Ekipa, ja se udajem u 11. mjesecu, ajmo na referendum svi! Kasnije možemo propisati i zakonski dozvoljene poze za seks. A država pred bankrotom. Industrija nepostojeća. Zakoni imaju dvostruka mjerila. Općenito, država u rasulu ali najbitniji problemi su kvazidroga i sklapanje brakova. A ono, da su pajtoni napravili skeč o tome ne bi bilo smiješno jer ne bi bilo uvjerljivo.
Those who stand for nothing fall for anything.
Zaključano