čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
mrzim svoju grafičku i šugavi freedesktop.org i razvijatelja drivera za ovo moje integrirano govno...aaaaaaaaaaaa
Kaj te muči njofra?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
./configure ne prolazi, dh-make --createorig prođe, ali onda dpkg-buildpackage krepa sa greškom "unexpected end of file", a ja ne vidim grešku...je da mi javi koja je linija, ali meni to ne znači ništa... 
Zvuči kao da moraš riješiti taj ./configure problem!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
gledam u tu liniju i ne kužim šta mu tu smeta, tj ne kužim šta bi trebalo pisat...morat ću jednog sokaša/ssh-ovca upilat, možda će on znat..
Maloprije sam upalio laptop, dignuo eOS i onda me nešto presjeklo između ušiju, restartao lap i bootao se u W7 .. da li je to normalno??
PS. Jel ovo gore trebalo ići pod misterije?
PS. Jel ovo gore trebalo ići pod misterije?
Bertone, zvuči ozbiljno. Odmah uzmi sliku RMS-a i Torvaldsa, pomoli im se i te prođi kroz par stranica coda od kernela!
I ja tako mislim, idem si skuhati čaj pa ću vidjeti što se događa ..
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Čuo sam za takve slučajeve. Kažu da je to neki virus.
Navodno najčešće prođe sam od sebe nakon nekog vremena. Svejedno, miruj, uzimaj puno tekućine i C vitamina. Nikad se ne zna!
Navodno najčešće prođe sam od sebe nakon nekog vremena. Svejedno, miruj, uzimaj puno tekućine i C vitamina. Nikad se ne zna!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Evo još malo o ježevima...