čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
E, nisam gledao za sada. Trenutno sam u zgradi jednog studentskog bratstva (eng. Fraternity) i tu ima lokalni wifi. Po gradu bum malo razgledao wifi stanje pa javim. Iako, sada idemo uskoro u leibnitz pa bi mogao i kasniti malo sa koherentnim odgovorima.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Pa nije calisto ponudio vođenje u stan nego vođenje po istoku države.. ili sam nešto propustio?Medojedni jazavac je napisao/la: Nabacim sminku i halju i ne bu skuzil razliku. Samo moram pazit da u stanu nikad ne upali svjetlo.
Njemu su maloljetnice postale prevelik problem!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Odg: čavrljanje
KOME TI TO?! :batineshrike je napisao/la:Njemu su maloljetnice postale prevelik problem!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Stvarno je mirno na portalu i na forumu. Jedino ovo oftopičarenje nam ide. Nadam se da je to "zatišje pred buru".
Btw, moram složiti neki baner koji bih koristio u razmjeni sa suradnicima i prijateljima. Zadane dimenzije su: 180x80 px.
Možda ovako nešto?
ili ima netko bolju ideju? (ako vam se da uopće o tome i ovdje)
Btw, moram složiti neki baner koji bih koristio u razmjeni sa suradnicima i prijateljima. Zadane dimenzije su: 180x80 px.
Možda ovako nešto?
ili ima netko bolju ideju? (ako vam se da uopće o tome i ovdje)Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
@Vl@do smiri se ljudi odmaraju pred dolazak na okupljanje u Rijeku 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Bilo je natjecanje u ljenčarenju u Crnoj Gori. Pobjednik bi bio onaj koji bi što duže ležao ispod stabla u hladovini. 200 ojra nagrada.
Neki tip je odustao nakon 2-3 sata. On je pravi pobjednik, jer mu bilo lijeno i ležat.
Neki tip je odustao nakon 2-3 sata. On je pravi pobjednik, jer mu bilo lijeno i ležat.
Those who stand for nothing fall for anything.
- +Tenja
This!iweb je napisao/la:Na chatu s našom Tejom
U grazu definitivno nema besplatni wifi. Jedini takav je u blizini mcdonaldsa. Meni vjera brani da idem tamo....
I
I