openSUSE 13.1
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 13.1
Meni je lancelot oduvijek bugovit. Niš' čudno, nema aktivnosti već dulje vremena na njemu...
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
UUU, to nije dobro. Šteta za taj Launcher jer je meni jako drag, a na ovaj defaultni nikak da se naviknem...sumski je napisao/la:Meni je lancelot oduvijek bugovit. Niš' čudno, nema aktivnosti već dulje vremena na njemu...
Vrlo mini problemi koje sam možda i sam uzrokovao.
Dolphin se je pokretao kao raketa. Onda sam ja upotrijebio svoju "magiju"
Pa se je dizao cca 5 sekundi
Pa sam se odlogirao. Pa se ponovno dizao 5 sekundi. Ali samo prvi put, nakon toga trenutno.
Sad ću probat opalit restart.. valjda će biti ok..
Inače, kad ga dižem iz konzole ima neke probleme:Je to sve OK? 
Dolphin se je pokretao kao raketa. Onda sam ja upotrijebio svoju "magiju"
Pa se je dizao cca 5 sekundi
Pa sam se odlogirao. Pa se ponovno dizao 5 sekundi. Ali samo prvi put, nakon toga trenutno.
Sad ću probat opalit restart.. valjda će biti ok..
Inače, kad ga dižem iz konzole ima neke probleme:
Kod: Označi sve
student@linux-399j:~> dolphin
dolphin(18823) KSambaSharePrivate::testparmParamValue: We got some errors while running testparm "Load smb config files from /etc/samba/smb.conf
Loaded services file OK.
ERROR: pid directory /var/run/samba does not exist
"
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- bikerbj
- Spol: M
kako instalirati nvidia driver jer nisam vidio da ima repo.....
Vjerojatno ga još nema. Za 12.3 je enejblan par dana nakon releasea.bikerbj je napisao/la:kako instalirati nvidia driver jer nisam vidio da ima repo.....
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
kod mene se pali trenutno, neovisno o načinu pokretanja. ne javlja nikakav errorstefan je napisao/la:Inače, kad ga dižem iz konzole ima neke probleme:Je to sve OK?Kod: Označi sve
student@linux-399j:~> dolphin dolphin(18823) KSambaSharePrivate::testparmParamValue: We got some errors while running testparm "Load smb config files from /etc/samba/smb.conf Loaded services file OK. ERROR: pid directory /var/run/samba does not exist "
Sve radiShicy je napisao/la:kod mene se pali trenutno, neovisno o načinu pokretanja. ne javlja nikakav error
- lizard_ago
- Spol: M
Strpit ću se još koji dan do finalne verzije iako sam instalira betu prije koji dan ali falile su mi neke stvari ... drajveri, kodeci, no u svakom slučaju i beta je poprilično stabilna mada mi fali malo bolji software centar e to kad dodaju u opensuse bit će sigurno najbolja distra 
Treba bolje, ali mislim da sasvim zadovoljava yast i uz njega pretrazivanje po http://software.opensuse.org/find.
EDIT: naravno zypper je faca!:D
EDIT: naravno zypper je faca!:D
Zadnja izmjena: SuSe, dana/u 31 lis 2013, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
zypper je majka