Komentiranje na Naslovnici
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Komentiranje na Naslovnici
Suko je napisao/la:Imas tajnog obozavatelja.
I negativna popularnost je ipak popularnost...
Kad počnu pucati na tebe onda zanš da radiš stvarno dobar posao
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
-
Lutherus
Uopće se ne zamaram sa tim ocjenjivanjem i rejtingom. Totalno mi svejedno dal netko bude stisnul palac gore ili dole. To ionak nije pokazatelj kvalitete samog članka ili komentara već nečijeg ega. Razumijem da meni po svakom komentaru stavljaju i ppo 100 down votova jer ipak ja sam heretik i antikrist i trebam biti živ spaljen, stavljen u urnu i još jednom spaljen za dobru mjeru, ipak sam krenul protiv svetinje i protiv mase. No nije mi jasno zašto ostalima konstantno na svaki drugi post nabijaju down vote. Čemu? Kakva im je to satisfakcija? Koliko vremena ti ljudi imaju ako su u stanju cijelo podne presjediti pred računalom samo da bi stisnulicalisto053 je napisao/la:Suko je napisao/la:Imas tajnog obozavatelja.![]()
![]()
I negativna popularnost je ipak popularnost...![]()
Kad počnu pucati na tebe onda zanš da radiš stvarno dobar posao
Da li je moguće napraviti da kad se prijaviš na forum da te automatski prijavi i na portal?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ne, dijeljenje korisnika između phpBB-a i WordPressa je jako teško i nestabilno. 
- Heisenberg
Pa napravi automatic login na wp i miran simax360se je napisao/la:Da li je moguće napraviti da kad se prijaviš na forum da te automatski prijavi i na portal?
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Da, to imam ali to nije rijesenje i dalje treba otvarat poseban URL za login, a taj korak zelim maknuti ukuliko sam vec prijavljen na forum.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Joj pa svi znaju da je to gmajstor a usput mu se pridružuju Nikola i Nedeljko ali i nešto malo Ubuntu&Mint SrbijaSuko je napisao/la:Imas tajnog obozavatelja.
Ajd´ne kukaj, vidim ja da si dobio i pokoji plusLutherus je napisao/la:Joj pa svi znaju da je to gmajstor a usput mu se pridružuju Nikola i Nedeljko ali i nešto malo Ubuntu&Mint SrbijaSuko je napisao/la:Imas tajnog obozavatelja.
-
Lutherus
Te minuse mogu djeliti koliko žele. Više prigovaraju, djele minuse i napadaju time samo više potvrđuju moje pretpostavke. Kritiziraju LZS a nebi ništa napravili. Tvoj članak opisuju koje kako dok im je i samima otvorena mogučnost izrade jednoga a opet nismo ih vidjeli. Inaće, usput, u tvojem članku se pozivam na Godwinov zakon tako da je protivnička strana odavno izgubila raspravu pa se njihovi argumenti ne uvažavaju