čavrljanje 2.0

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

nicky
Site Admin
Spol: Ž

Re: čavrljanje 2.0

Post Postao/la nicky »

shrike je napisao/la:Ovo dnevno.hr postaje ve luđe i luđe: http://www.dnevno.hr/vijesti/misteriji/ ... vjeti.html

Ali mi je fora da je i tu prisutan neonacistički duh pa su opet židovi krivi za sve globalne zavjere (za lokalne su srbi krivi).
Ne kužim kak uopće otvaraš taj portal, pa čak i da mu se čudiš?? I još pišeš o njima? Time im direktno daješ pažnju, ccc.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

vidio sam taj link na fb (svebor je nešto komentirao negdje ,nekome i onda se meni pojavilo). Ali ono, moram dati pažnju takvim toljagama :D Pa ko da čitam A. Forda :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shicy
Spol: M

Post Postao/la shicy »

slažem se, stvarno nam nema spasa :place
ali ne zbog tako skore katastrofe ili ne znam čega, nego zbog ovakvih likova koji će još i uvjerit pokoju samostalnu budalu u ovu hrpu bulšita pface
dupin

Post Postao/la dupin »

Možda čovik čita Terry Pratchetta kad tvrdi da je Zenjla ravna ploča. Pratchett je to elegantno riješio. ;)
Nema veće religije od istine!
gagiD

Post Postao/la gagiD »

Taman sam bio raspolozan da procitam neku glupost kad ono zeznuli server.
NoMaam

Post Postao/la NoMaam »

Moram malo "kukati", a kome ću ako ne vama.
Slika govori više od riječi. To što piše da je preostalo 5 sekundi ništa ne znači. To je trajalo i trajalo.
slika

Ne znam što bih rekao, doslovno ludim, nakon čiste instalacije Xubuntu 14.04 pa sad nadogradnja na 14.10. Osnovne stvari ne rade kako treba. Pišljivo kopiranje mi ode u "swap".

Pozz
Ok i što sad?
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Imao sam sličnih problema na XUbuntu. Mislim da je bolje napraviti čistu instalaciju nego nadogradnju.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
gagiD

Post Postao/la gagiD »

@NoMaam

Jel tako s bilo kojim kopiranjem ili samo na usb(kolko vidim na slici kopiras na usb)?
U kakvom je stanju usb i kolika mu je max brzina upisa?
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Probaj privremeno i neki drugi file manager, npr. PCManFM. I mene za koji dan čeka nadogradnja na Mintu 17->17.1
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
vision
Spol:

Post Postao/la vision »

Dok se raspravljate o tome kako i zašto openSUSE ... (pa moderatori ti postovi treba da budu u fan clubu) imam pitanje (nzm da li je bilo o tome):

Ako laptop dolazi sa predinstaliranom (nekom) distrom, i ako dođe do uklanjanja te distre i instalacije drugog OS-a dali se gubi garancija, kao što se izgubi ako je na tom laptopu bio predinstaliran npr. Win a onda ga neko ukloni i instalira željenu distru?

Nemam takav problem, nego nedavno se u par tema pisalo o nečem sličnom i gubitku garancije pa me zanima dali se tako isto odnosi i u ovom slučaju ili tu nema problema?
Odgovori