Ne kužim kak uopće otvaraš taj portal, pa čak i da mu se čudiš?? I još pišeš o njima? Time im direktno daješ pažnju, ccc.shrike je napisao/la:Ovo dnevno.hr postaje ve luđe i luđe: http://www.dnevno.hr/vijesti/misteriji/ ... vjeti.html
Ali mi je fora da je i tu prisutan neonacistički duh pa su opet židovi krivi za sve globalne zavjere (za lokalne su srbi krivi).
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Re: čavrljanje 2.0
vidio sam taj link na fb (svebor je nešto komentirao negdje ,nekome i onda se meni pojavilo). Ali ono, moram dati pažnju takvim toljagama
Pa ko da čitam A. Forda 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
slažem se, stvarno nam nema spasa
ali ne zbog tako skore katastrofe ili ne znam čega, nego zbog ovakvih likova koji će još i uvjerit pokoju samostalnu budalu u ovu hrpu bulšita
ali ne zbog tako skore katastrofe ili ne znam čega, nego zbog ovakvih likova koji će još i uvjerit pokoju samostalnu budalu u ovu hrpu bulšita
Možda čovik čita Terry Pratchetta kad tvrdi da je Zenjla ravna ploča. Pratchett je to elegantno riješio. 
Nema veće religije od istine!
Taman sam bio raspolozan da procitam neku glupost kad ono zeznuli server.
Moram malo "kukati", a kome ću ako ne vama.
Slika govori više od riječi. To što piše da je preostalo 5 sekundi ništa ne znači. To je trajalo i trajalo.

Ne znam što bih rekao, doslovno ludim, nakon čiste instalacije Xubuntu 14.04 pa sad nadogradnja na 14.10. Osnovne stvari ne rade kako treba. Pišljivo kopiranje mi ode u "swap".
Pozz
Slika govori više od riječi. To što piše da je preostalo 5 sekundi ništa ne znači. To je trajalo i trajalo.

Ne znam što bih rekao, doslovno ludim, nakon čiste instalacije Xubuntu 14.04 pa sad nadogradnja na 14.10. Osnovne stvari ne rade kako treba. Pišljivo kopiranje mi ode u "swap".
Pozz
Ok i što sad?
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Imao sam sličnih problema na XUbuntu. Mislim da je bolje napraviti čistu instalaciju nego nadogradnju.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
@NoMaam
Jel tako s bilo kojim kopiranjem ili samo na usb(kolko vidim na slici kopiras na usb)?
U kakvom je stanju usb i kolika mu je max brzina upisa?
Jel tako s bilo kojim kopiranjem ili samo na usb(kolko vidim na slici kopiras na usb)?
U kakvom je stanju usb i kolika mu je max brzina upisa?
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Probaj privremeno i neki drugi file manager, npr. PCManFM. I mene za koji dan čeka nadogradnja na Mintu 17->17.1
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- vision
- Spol: ♂
Dok se raspravljate o tome kako i zašto openSUSE ... (pa moderatori ti postovi treba da budu u fan clubu) imam pitanje (nzm da li je bilo o tome):
Ako laptop dolazi sa predinstaliranom (nekom) distrom, i ako dođe do uklanjanja te distre i instalacije drugog OS-a dali se gubi garancija, kao što se izgubi ako je na tom laptopu bio predinstaliran npr. Win a onda ga neko ukloni i instalira željenu distru?
Nemam takav problem, nego nedavno se u par tema pisalo o nečem sličnom i gubitku garancije pa me zanima dali se tako isto odnosi i u ovom slučaju ili tu nema problema?
Ako laptop dolazi sa predinstaliranom (nekom) distrom, i ako dođe do uklanjanja te distre i instalacije drugog OS-a dali se gubi garancija, kao što se izgubi ako je na tom laptopu bio predinstaliran npr. Win a onda ga neko ukloni i instalira željenu distru?
Nemam takav problem, nego nedavno se u par tema pisalo o nečem sličnom i gubitku garancije pa me zanima dali se tako isto odnosi i u ovom slučaju ili tu nema problema?