čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: čavrljanje
Možda nemaju ugovor sa Tomatom.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Pitanje je da li uopće imaju nekakve ugovore sa nekim. Ako i imaju onda neće imati sa Tomatom nego sa Vodafonom.PunkBastard je napisao/la:Možda nemaju ugovor sa Tomatom.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Mislim da je problem oni imaju posebno za vip znači treba izabrati vipnet pod operatere ali ne mogu doći do toga. Samo da mi je nekako kontaktirati Facebook.
vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
ovu poruku cijelo vrijem dobivam, odgovorim na taj mail on meni opet isto pošalje izgled da nešto krivo radimHi,
Thanks for your report. Please note, in order for us to assist you further we need you to respond to this email with items below:
- Briefly describe the issue you’re experiencing.
- Attach a picture of your government-issued photo ID so we can confirm that you own this account. Review the types of documents we accept and learn how to send your ID over a secure connection: https://www.facebook.com/help/?page=148993491850191.
In the meantime, these are the easiest ways to get back in your account:
- Request another code by clicking the Resend Code link
- Log in from one of your recognized devices (ex: a computer or mobile phone you’ve named and added to your Facebook account)
Note that we won't be able to investigate this report without a picture of an ID that meets our requirements. After you send your ID, we will review it and respond.
Thanks,
The Facebook Team
napišem problem i Uploadam osobnu ništa idem probati s rodnim listom XD
vladoivankovic.from.hr
- Cooleech
- Moderator
Još jedan korisnik dodan u listu gnjavatora! 
Take that, Mr. KnowItAll.

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- calisto053
- Moderator
A ća san sad, bidan, zgrišija?Cooleech je napisao/la:Još jedan korisnik dodan u listu gnjavatora!
Usput, nakon 15 godina popularnosti gasi se Winap (postoji i verzija za Android i Mac)
http://www.vecernji.hr/techno/winamp-se ... ina-904279
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Cooleech
- Moderator
Hehe, nisi ti. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Baš mi je žao zbog winampa. Najdraža mi je bila serija 2, a ni 3.x mi nije bila loša. I dan danas za potrebe slušanja mjuze koristim winamp klonove tipa audacious (prije xmms) ili qmmp.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
gMajstor
Po meni je audacious čak i bolji od winampa. lakši je i nekako ima lepši zvuk. Nekako prijatniji.
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: čavrljanje
Ne koristim neke posebne programe za slusanje i uredjivanje glazbe, ali Winamp mi je uvijek bio pojam za takve - moj prvi. Steta, odlazi jos jedna legenda...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.