Moderator/ica: Moderatori/ce
Celeron inside i win 95 logo?Shicy je napisao/la:kul. imam i ja dvije na laptopu
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
coolaid je napisao/la:Što mislite o ovim naljepnicama ?
Krivo si me shvatio, ovo sa slike jesu moje,samo da vidim sto drugi misle...Bertone je napisao/la:coolaid je napisao/la:Što mislite o ovim naljepnicama ?
Imaš na naslovnici članak o stickersima.. ček malo..
evo: http://www.linuxzasve.com/besplatne-nal ... rijenosnik .. pa možda nađeš nešto za sebe
pingvineCooleech je napisao/la:Celeron inside i win 95 logo?Shicy je napisao/la:kul. imam i ja dvije na laptopu
Nisam te krivo shvatio.. samo sam ti dao link za stickerse ako ti zatreba još, a tvoje nisam komentiraocoolaid je napisao/la: Krivo si me shvatio, ovo sa slike jesu moje,samo da vidim sto drugi misle...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.