čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Ne mogu više bez Portagea
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
stvarno, makše, šta se patiš sa tim. ili ga koristi i pati ili ne plači

Pa generalno ne patim
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- drone
- Moderator
Može li mi netko objasniti kakve sad ima veze je li Gentoo ili Arch u pitanju. Radi se o driverima, kernelu i Xorgu. Arch je rolling release. Zašto bi Arch bio stabilniji po tom pitanju od Gentooa?
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
-
os7een
- Spol: M
Niti ja, a isto imam nvidia graficku.drone je napisao/la:Nikad nisam imao problema s tim.
Eto, sad nas je dvoje
ni jedan narkoman ne misli da pati! Makni se od tog đavla dijete drago! Apage gentoo! Apageeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Btw, imam najjači potpis ikada 
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
samo da Abzeenth ne počne uzimati tantijeme za te potpise:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ukoliko natjecatelji žele raditi u nekom drugom operativnom sustavu osim Windowsa, onda se njihov mentor mora dogovoriti s natjecateljskim povjerenstvom (školsko, županijsko, državno) da osiguraju rad u drugom operativnom sistemu. Povjerenstvo nije dužno to učiniti.
A zašto i bi ? Kad svi koriste jedno, nebuš onda ti jedini.
Čini mi se da je Abzeenth citiranija od Marxa i Giddensa zajedno.shrike je napisao/la:samo da Abzeenth ne počne uzimati tantijeme za te potpise:D
Nema veće religije od istine!