rms u Muzeju suvremene umjetnosti 23.4.2012
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: rms u Muzeju suvremene umjetnosti 23.4.2012
Mislim da je dao, ali isto tako mislim da se nadao da ce netko ponuditi vise.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Pa budimo realni, za te novce mozes kupit masu knjiga, Il kupit 2 strucne i gotova prica. A mozda je i silno zelio tu knjigu
Mada sumnjam da se nemoze nabavit preko neta, il sam u krivu?
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Ma bas je taj dan/noc bila noc knjiga, mogao si za bagatelu kupit hrpu knjiga.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- kova-ng
- Spol: M
I drugi put!shrike je napisao/la:Glup sam. Došao sam do MSU i onda skužio da nemam fotić. Treba me tući sjekirom!
EDIT:
Hvala kova-ng na domaćem proizvodu:):):)
Bilo je dobro na pivi poslje rms-ovog predavanja. Inace, domaci proizvod mi je stalno u torbi, pa posluzi svrsi kad zatreba
@drone, jesi i ti bio na predavanju?
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
- drone
- Moderator
Nisam, samo sam filmiće odgledao i pročitao tekstove. Iako sam radio samo do 12 sati, nisam imao volje otići. Vjerojatno bih zaspao tamo, bio sam umoran.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Ne razumijem ove komentare o tome koliko se knjiga moglo kupiti za te novce i slično, drone je u pravu, radilo se o donaciji FSF-u, a (autogramirana) knjiga je tu samo kao sredstvo za istu.
Ma ja sam otisao malo offtopic i nadodao se na Yetia
Ja isto ne kužim komentare na knjigu. Ako je lik dao 450 kn za to, očito mu 1) ne fali novaca i 2) voljan je to gledati kao donaciju. Nema se tu što kritizirati čovjeka.Yeti je napisao/la:Pa budimo realni, za te novce mozes kupit masu knjiga, Il kupit 2 strucne i gotova prica. A mozda je i silno zelio tu knjiguMada sumnjam da se nemoze nabavit preko neta, il sam u krivu?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Markec
Nemojmo zaboravit da su Linuxaši davali največe donacije za humble indie bundle igre
pa zašto se čudimo kaj je neki lik dao za knjigu kad je to normalno za linuxaše 
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
shrike je napisao/la:Ja isto ne kužim komentare na knjigu. Ako je lik dao 450 kn za to, očito mu 1) ne fali novaca i 2) voljan je to gledati kao donaciju. Nema se tu što kritizirati čovjeka.
Upravo tako. Bilo bi lijepo da svi mi možemo dati po 450 kunića kao donaciju a simbolično da dobijemo recimo neki cd oriđiđi ili stick sa live distrama...
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe