čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje
Ma sigurno je 4ndY weć napisao članak, samo čeka početak 4. mj. da ga objavi.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Suko
- Site Admin
Ovaj novi Tomb Raider je fantastican! Dugo nisam igrao neku igru koja me toliko uvukla. Lara je zakon!
-
eQuivalent
- Kontakt:
Jel se meni čini, ili je znatno manje ljudi aktivno u zadnje vreme na forumu? Doduše i na naslovnoj stranici.
- Suko
- Site Admin
Je. Doslo proljece, sunce graknulo i ekipa se iskobeljala ispod kamena i na outernet.
(To je bar moja teorija gdje su ljudi nestali.)
(To je bar moja teorija gdje su ljudi nestali.)
Zašto nestali??
Ne razumijem po čemu si zaključio da je manje ljudi?
- Zato što manje pišu na forumu?
- Zato što više ne vode uzaludne ratove po naslovnici i/ili forumu?
- Zato što se možda bave nekim drugim projektima o kojima ništa ne govore?
.. ili nešto deseto!
Da skratim, nisi mi baš jasan.. što ti fali da si stekao takav dojam jer ja mislim upravo suprotno. Gotovo svakog dana dođe po jedan-dva nova člana, imamo nove autore tekstova za naslovnicu, a i neki stari su se ponovno aktivirali. Komunikacija između članova je i dalje gotovo svakodnevna.. itd.
Ne razumijem po čemu si zaključio da je manje ljudi?
- Zato što manje pišu na forumu?
- Zato što više ne vode uzaludne ratove po naslovnici i/ili forumu?
- Zato što se možda bave nekim drugim projektima o kojima ništa ne govore?
.. ili nešto deseto!
Da skratim, nisi mi baš jasan.. što ti fali da si stekao takav dojam jer ja mislim upravo suprotno. Gotovo svakog dana dođe po jedan-dva nova člana, imamo nove autore tekstova za naslovnicu, a i neki stari su se ponovno aktivirali. Komunikacija između članova je i dalje gotovo svakodnevna.. itd.
- calisto053
- Moderator
Jedno je sigurno: u bilo koje ubogo doba na forumu je moguće zateći Betronea i mene. Forum nikad nije sam 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
-
eQuivalent
- Kontakt:
Pa definitivno se manje piše. Ja sam svaki dan na ovom forumu, po više puta dnevno. Obiđem tako, ponekad, da vidim novosti, ali slabo ljudi komentarišu. Na to sam mislio. Čini mi se da se pre više pisalo. Jednostavno, ja volim da pročitam stav ljudi, pa makar bio i pogrešan ili se ja ne slažem s tim stavom. Nekako stičem osećaj, da Linux scena nije više tako burna kao pre par godina sa izlaskom KDE4 i distribucijama, koje su te radile, te nisu radile. Sad sve postalo nekako mirno. Izgleda da se čeka trenutak prelaska na ekrane na dodir, pa da ponovo plane cela scena 
- Suko
- Site Admin
Da. Nema više bure na Linux sceni. Čeka se neki "the next thing", a to nikako doći.
Microsoft Linux distra, recimo: http://www.mslinux.org/
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Nista ti nisi pogrijesio, forum je pust i nema diskusija.Zasto je to tako to je neka druga prica, a meni si i jasan i realan.eQuivalent je napisao/la:Jel se meni čini, ili je znatno manje ljudi aktivno u zadnje vreme na forumu? Doduše i na naslovnoj stranici.
Sent from my iPad using Tapatalk