Nemoj biti, potrudi se, izadji vanka s prijateljima, druzi se, uhvati se u kostac s problemima i obaveza koje imas... inace ce ti jednog dana biti zaoShicy je napisao/la:to san ja, ali nikome ne pizd**simke je napisao/la: ubiti jako izfrustriran, sam, tuzan, depresivan, debel
ostavka
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ostavka
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ma dobro je meni 
iman par prijatelja za koje bi život da, problema ima uvik, ali se sa njima bori
ono gori san napisa više iz zajebancije nego ozbiljno, al aj, debel jesam
iman par prijatelja za koje bi život da, problema ima uvik, ali se sa njima bori
ono gori san napisa više iz zajebancije nego ozbiljno, al aj, debel jesam
zole052 je napisao/la:Nemoj biti, potrudi se, izadji vanka s prijateljima, druzi se, uhvati se u kostac s problemima i obaveza koje imas... inace ce ti jednog dana biti zaoShicy je napisao/la: to san ja, ali nikome ne pizd**toliko te toga lijepoga ceka samo trebas to uhvatiti a ne da ti proleti pored glave
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.