Čime se još bavimo osim Linuxom
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Čime se još bavimo osim Linuxom
Mi smo nedavno šefu na poslu na stol stavili malu Titovu bistu i suptilno mu je sakrili iza čaše za olovke i stolnog kalendara tako da je on ne može vidjeti, ali stranke koje mu dođu u posjet mogu... jooj kako je popiz**o nakon jedno dva tjedna kad je vidio

@Vl4do
Sramota druze da Tita skidas s zida.
Sramota druze da Tita skidas s zida.
- dinosb
- Spol: M
@fugu: Svaka čast! Zaista maštovito i korisno, a tako jednostavno!
@Vl@do: Legendo, baš sam se nasmijao dobro, al' si ga izvuk'o!
@Vl@do: Legendo, baš sam se nasmijao dobro, al' si ga izvuk'o!
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
I nije vam skinuo 50% plaće? Blag neki šefbertone je napisao/la:Mi smo nedavno šefu na poslu na stol stavili malu Titovu bistu i suptilno mu je sakrili iza čaše za olovke i stolnog kalendara tako da je on ne može vidjeti, ali stranke koje mu dođu u posjet mogu... jooj kako je popiz**o nakon jedno dva tjedna kad je vidio![]()
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Moj današnji domaći uradak:

Priča ide ovako: Imao sam okrugli stol koji je pukao na pola (ne pitajte kako
). Sad imam dva ovakva. Samo sam se dobro namučio dok sam skinuo staru boju ispod koje sam našao najljepšu boju,
boju drveta. Inače je ovo puno drvo, naravno spajano od više dasaka.
EDIT: Drugu polovicu imam namjeru lagano spaliti i polakirati. Gledao sam na youtubeu kako to lijepo izgleda.
EDIT_1: Danas je pala i druga polovica, samo još lakiranje i smjestit ću ga u boravak kao pomoćni stalak za laptop, sintić ili samo pivu, ako žena prije toga ne zauzme mjesto sa svojim "korovom".
korov = drač (beskorisne biljke)
- obično raste u teglama

Priča ide ovako: Imao sam okrugli stol koji je pukao na pola (ne pitajte kako
EDIT: Drugu polovicu imam namjeru lagano spaliti i polakirati. Gledao sam na youtubeu kako to lijepo izgleda.
EDIT_1: Danas je pala i druga polovica, samo još lakiranje i smjestit ću ga u boravak kao pomoćni stalak za laptop, sintić ili samo pivu, ako žena prije toga ne zauzme mjesto sa svojim "korovom".
korov = drač (beskorisne biljke)
Zadnja izmjena: Vl@do, dana/u 17 sij 2016, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
*Prica ide ovako: Gledo sam neke nindze na internetu i naucio tehniku razbijanja stola na dvije indenticne polovine. Onda me zena natjerala da napravim ovo.
btw. dobro si se snaso
btw. dobro si se snaso
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Jedan mali doprinos našoj kuhinji. Ovo je moj prvi pokušaj. Btw, kako se zove tehnika crtanja lemilicom po drvetu?

Koristio sam, naravno odbačene komade lamperije (ništa se kod mene ne baca u smeće). Napravio nekoliko ovakvih podmetača, neke sam lakirao, neke ostavio ovako sirove, a ovog pokušao oslikati.
EDIT: vidim sada da sam mogao još više ispuniti slobodan prostor (popunit ću sa logovima distri). I kako sam mogao zaboraviti Ubuntu?

Koristio sam, naravno odbačene komade lamperije (ništa se kod mene ne baca u smeće). Napravio nekoliko ovakvih podmetača, neke sam lakirao, neke ostavio ovako sirove, a ovog pokušao oslikati.
EDIT: vidim sada da sam mogao još više ispuniti slobodan prostor (popunit ću sa logovima distri). I kako sam mogao zaboraviti Ubuntu?
Moj pogled na sve to.
Vl@do je napisao/la:Jedan mali doprinos našoj kuhinji. Ovo je moj prvi pokušaj. Btw, kako se zove tehnika crtanja lemilicom po drvetu?
- Cooleech
- Moderator
Svaka čast, Vlado! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Super ti to izgleda Vlado!