TOP TEMA: Debian fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: Debian fan club
Sto se tice trackera, nisam utukao previse vremena u to, ali rekao bih da je problem negdje na relaciji cpu i tracker, konkretnije intel atom koji je opcenito govno od cpua. Imas ga?
U svakom slucaju, tracker ti nece previse nedostajati ako ga i deinstaliras.
U svakom slucaju, tracker ti nece previse nedostajati ako ga i deinstaliras.
- holden
- Spol: M
Ćao, i hvala na odgovoru!
Mislim da je Intel Pentium, 2.1 GHz, dual core... Ako pomaže išta. Ma nema problema inače, samo sam odštiklirao torrent foldere iz trackera i nema problema, ali imam drugi (s vremena na vreme doduše): http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 18&t=10580
Mislim da je Intel Pentium, 2.1 GHz, dual core... Ako pomaže išta. Ma nema problema inače, samo sam odštiklirao torrent foldere iz trackera i nema problema, ali imam drugi (s vremena na vreme doduše): http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 18&t=10580
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Branimir
- Spol: M
- Kontakt:
Popravit će se kad izbace KDE iz reposa, to je jedini major bug...zole052 je napisao/la:jel se debian 7 ista popravio ili imate jos problema... ipak je izasao 7.1.0 pa pretpostavljam da je sada sve kako treba ili? iskustva? vidim da se slabo spominje zadnje vrijeme...
al tako loseradi kde na debianu?Branimir je napisao/la:Popravit će se kad izbace KDE iz reposa, to je jedini major bug...zole052 je napisao/la:jel se debian 7 ista popravio ili imate jos problema... ipak je izasao 7.1.0 pa pretpostavljam da je sada sve kako treba ili? iskustva? vidim da se slabo spominje zadnje vrijeme...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ma kde radi ko švicarski sat 
vratih se na gnome-fallback i radi savršeno. brzo i stabilno 
DEhopperShicy je napisao/la:vratih se na gnome-fallback i radi savršeno. brzo i stabilno
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ma brate godinu dana čekam kde 4.9 ili 4.10 u unstableu i nikako...gnome brže prihvaćaju 
djizus... godinu danaShicy je napisao/la:ma brate godinu dana čekam kde 4.9 ili 4.10 u unstableu i nikako...gnome brže prihvaćaju
pa sta fali 4.8, meni ista stvar... sta imaju nove verzije da ti je toliko potrebno?
ma iritira me to šta se presporo miče...4.8 je imao neke gluposti, sporiji je dosta od 4.10 (isprobavao na raznim distrama)...a gnome se puno brže miče, bugovi se rješavaju...
pita sam po ircevima i forumima kad očekuju dolazak 4.10 (koji je u experimentalu) u sid pa onda krenu priče od stoljeća sedmog...presporo. da želim toliko star softver, koristija bi stable
pita sam po ircevima i forumima kad očekuju dolazak 4.10 (koji je u experimentalu) u sid pa onda krenu priče od stoljeća sedmog...presporo. da želim toliko star softver, koristija bi stable