TOP TEMA: Debian fan club

Diskusije usko vezane uz Debian distribuciju.

Moderator/ica: Moderatori/ce

glaskoncILLa

Re: Debian fan club

Post Postao/la glaskoncILLa »

Sto se tice trackera, nisam utukao previse vremena u to, ali rekao bih da je problem negdje na relaciji cpu i tracker, konkretnije intel atom koji je opcenito govno od cpua. Imas ga?

U svakom slucaju, tracker ti nece previse nedostajati ako ga i deinstaliras.
holden
Spol: M

Post Postao/la holden »

Ćao, i hvala na odgovoru!

Mislim da je Intel Pentium, 2.1 GHz, dual core... Ako pomaže išta. Ma nema problema inače, samo sam odštiklirao torrent foldere iz trackera i nema problema, ali imam drugi (s vremena na vreme doduše): http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 18&t=10580
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Branimir
Kontakt:

Post Postao/la Branimir »

zole052 je napisao/la:jel se debian 7 ista popravio ili imate jos problema... ipak je izasao 7.1.0 pa pretpostavljam da je sada sve kako treba ili? iskustva? vidim da se slabo spominje zadnje vrijeme...
Popravit će se kad izbace KDE iz reposa, to je jedini major bug... :lulz
zole052

Post Postao/la zole052 »

Branimir je napisao/la:
zole052 je napisao/la:jel se debian 7 ista popravio ili imate jos problema... ipak je izasao 7.1.0 pa pretpostavljam da je sada sve kako treba ili? iskustva? vidim da se slabo spominje zadnje vrijeme...
Popravit će se kad izbace KDE iz reposa, to je jedini major bug... :lulz
al tako loseradi kde na debianu?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

ma kde radi ko švicarski sat :)
shicy

Post Postao/la shicy »

vratih se na gnome-fallback i radi savršeno. brzo i stabilno ;)
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:vratih se na gnome-fallback i radi savršeno. brzo i stabilno ;)
DEhopper :bleh
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

ma brate godinu dana čekam kde 4.9 ili 4.10 u unstableu i nikako...gnome brže prihvaćaju ;)
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:ma brate godinu dana čekam kde 4.9 ili 4.10 u unstableu i nikako...gnome brže prihvaćaju ;)
djizus... godinu dana :zabrinut

pa sta fali 4.8, meni ista stvar... sta imaju nove verzije da ti je toliko potrebno?
shicy

Post Postao/la shicy »

ma iritira me to šta se presporo miče...4.8 je imao neke gluposti, sporiji je dosta od 4.10 (isprobavao na raznim distrama)...a gnome se puno brže miče, bugovi se rješavaju...
pita sam po ircevima i forumima kad očekuju dolazak 4.10 (koji je u experimentalu) u sid pa onda krenu priče od stoljeća sedmog...presporo. da želim toliko star softver, koristija bi stable ;)
Odgovori