Čudne misterije

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

bertone
Site Admin
Spol: M

Re: Kul stvari koje nađemo na internetima

Post Postao/la bertone »

Lutherus je napisao/la:
matej je napisao/la:Seems legit čitaj
Joj daj nemoj još i ti. Nostradamus je uspjeval predvidjeti budučnost jednako kao i svaki vidovnjak. Nikako!
Nitko ne može vidjeti u budučnosti, nema vidovnjaka, nema proroka, nema paranormalnog, nema duhova, nema demona, nema bogova. Ne postoji. Nema. Nikad i nije. I da Majansko proročanstvo. Prvo na kaj svima koji se time zatupljuju treba skrenuti pažnju je ovo

[youtube]slika[/youtube]

a onda možemo diskutirati o tome kao i o bosanskim piramidama ili srpskim energetskim kuglama ili srpskoj teoriji zavjere i srbima sa atlantide.
Slažem se :thumbs ,.... i usput, nema ni svjetla na kraju tunela, bio tamo prije 3-4 godine jedno 6-7 minuta i vratio se,...
Zato živite danas, a kako će biti sutra, biti će.
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Najveća teorija zavjere je ljudska pohlepa i glupost. Zapravo to je i jedina teorija zavjere. Sve ostalo, Masoni, maje, sudnji dan, ... forget it.

Neznam za vas ali ja uvijek prođem kroz tunel. Nedam mi se vračati kad već uđem.
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Bertone je napisao/la: Zato živite danas, a kako će biti sutra, biti će.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Aj nemojte opet... Poštujem slobodu da drugi vjeruju u što hoće, dok god ne počnu s nasilnim propovijedanjem i pilanjem. Briga me. To vrijedi i za ateizam. Ono što me čudi je kako pametni ljudi ne mogu shvatiti da nema smisla upuštati se u svađe i rasprave oko toga. A oko čega u ovom slučaju... :facepalm
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Slamd64

AW: Kul stvari koje nađemo na internetima

Post Postao/la Slamd64 »

Evo samo još jedan primjer:
Citam po netu da ljudi ne vjeruju NASI i da oni nemaju pojma a vjeruju ovim mlatijezicima, raznoraznim prorocanstvima. Primjer je onaj asteroid što je prošao jako blizu Zemlje (950000km čini mi se)
Predviđanja su bila da će udariti tj da će ga privući gravitacija. Sta je bilo? Asteroid bio i prošao, svi živi i sretni.

Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Gle lakše je vjerovati pseudoznanosti nego znanosti, pogotovo ljudima koji nisu previše upoznati sa samom srži problematike. Isto je i bioenergija vs medicina. Broj čudesnih ozdravljenja bilo preko molitve bilo preko bio energije je upravno proporcionalan kvaliteti zdrastvenog sustava zemlje u kojoj živiš.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Jel se to meni čini ili su stvarno još Asteci koristili xfce? szbunjen
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Lutherus je napisao/la:Joj daj nemoj još i ti. Nostradamus je uspjeval predvidjeti budučnost jednako kao i svaki vidovnjak. Nikako!
Nitko ne može vidjeti u budučnosti, nema vidovnjaka, nema proroka, nema paranormalnog, nema duhova, nema demona, nema bogova. Ne postoji. Nema. Nikad i nije. I da Majansko proročanstvo. Prvo na kaj svima koji se time zatupljuju treba skrenuti pažnju je ovo

[youtube]slika[/youtube]

a onda možemo diskutirati o tome kao i o bosanskim piramidama ili srpskim energetskim kuglama ili srpskoj teoriji zavjere i srbima sa atlantide.
slikaslikaslika
Vidim sa si kvalitetno upoznat s recentnom pseudoznanstvenom tematikom i problematikom (na stranu Jehovini svjedoci) sopak :thumbs
"Centar za prirodnjačke studije" je kategorija za sebe :facepalm

@ matej - prijateljski savjet: nemoj se trovati smećem, jer djeluješ kao pametan lik. Mozak funkcionira jednako kao i želudac - ako ga natrpaš smećem, bit će ti loše...
Zlo mi je od judeomasonskoiluminatskih zavjera, krajeva svijeta i sila tame koje su se urotile protiv naroda i narodnosti, a ljude koji u to vjeruju smatram intelektualno deficitarnima, te emocionalno i psihički labilnima jer ne mogu preuzeti život i stvarne probleme u svoje ruke, niti se suočiti s njima...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
shicy

Post Postao/la shicy »

"Centar za prirodnjačke studije" :facepalm
jbg, ljudima je lakše vjerovati u čudesno/čudotvorno kamenje, vodu...ili bilo šta slično nego vidjeti što znanost o tome govori...
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Shicy je napisao/la:"Centar za prirodnjačke studije" :facepalm
jbg, ljudima je lakše vjerovati u čudesno/čudotvorno kamenje, vodu...ili bilo šta slično nego vidjeti što znanost o tome govori...
voda brate rofl rofl
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Odgovori